czy labymod liczy sie do czitó jest to kient gry dzieki któremu ma sie okolo 800 fps-1500fps nie ma zadnych hacków i jest niezabardzo znany w polsce ? prosze o odpowiedz dzieki niemu moje filimki na yt byly by lepsze (w pytaniu chodzi o to czy grając na labymod dostane bana)
zalezy od serwera na moim normalnie 250-800 na single player 800-1500 fps
Raczej możesz go używać. Można oczywiście używać modyfikacji poprawiających grafikę/płynność gry.
Bana za to chyba nie dostaniesz.
Tak obaczilem ten mod. W żadnym stopniu mię ułatwia walki, jedynie poprawia wartości fps i umożliwia dołączanie do innych serwerów trochę szybciej. Więc jak dla mnie nie jest on zakazany możesz bo spokojnie używać. Chyba do zamknięcia.
Jeżeli mod ten nie daje Ci żadnej przewagi nad innymi graczami, z pewnością możesz bez obaw go używać.
Filip144 każde mody co ma banan pomogają mu łatwiej można to nazwać ułatwieniem czyli też przewagą
Ale modyfikacje wszystkie są legalne
Już chyba do zamknięcia ?
Jul miałem tego nie pisać ale weź Ty myśl zanim coś napiszesz. Kolejny bezsensowny post istnieją mody np taki który automatycznie zakłada Ci zbroje. To według Ciebie jest dozwolone i legalne? Jak już nabijasz posty to chociaż nie wprowadzaj graczy w błąd.
Grzesiek88899 Nie nabijam tylko tak myślę i masz racje bo sprawdziłem na necie i jest taki mod o którym
mówisz