MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Propozycja] nowa bron
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
jest na creative motyka (diamentowa) ktora z texturkami z GTA wyglada jak snajperka , pasowala by do niej nazwa bodajze ,,ssg 08'' a mogla by miec 3
amunicji w magazynku i zadawac 12 hp
mysle ze mogla by byc kupowana tylko od policjanta na spawn
...Ech szkoda słów. Po co jeszcze bardziej op snajperka niż psg... omg... PO CO. Bo ci jedna txt niewykorzystana nie pasuje? OMG... chłopie zastanów się. Może jako nagroda za questa, ale jakiego? Nwm... jak dla mnie pomysł zły i nieprzemyślany.
Warto nadmienić, że psg zadaje 12hp czyli 6hp... więc moc jest taka sama...
sry ale mogla by kosztowac wiecej od psg i wachala by sie w cenach od 15k do 17k
a w dodatku moglo by to byc kolejne urozmaicenie do gry .
a cena ktora wstawilem jest kompatybilna do dmg ktory zadaje
a przeciez silniejsza o tyle ze hp sie nie zdąży zregenerowac Smile
[chodz moglbym sie zastanowic nad wykonaniem mapki pod questa ?]
I znów to samo. Totalnie nieprzymślnany, bezsensowny pomysł. Broni na GTA jest wystarczjąco dużo, po co ci kolejna? I to nie urozmaicenie, żeby snajperka biła po 12hp. Pomyśl trochę kolego. Nie przesadzajmy. Na nie.
Najlepiej wszystko za hajs... Jak daje się coś kasę to jest to totalny bezsens gdyż po tygodniu większość koksów już to ma - nie ważne ile kosztuje. A z resztą takie wątki są bezsensu gdyż banan wspominał, że póki co nie będzie ulepszał starszych trybów jak mu nie da zbyt wielu korzyści, z resztą teraz pracuje na nowym trybem. Jeśli chcesz, żeby jakaś broń została wprowadzona, daj plugin. Inaczej raczej pomysł nie wypali.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Gu- gu- gu- pie bez - sens po -co nowa br-oń jak je-st
Psg-1
Jestem na NIE!
Bez sensu pomysł...
Taaak jestem na tak !... Chłopie ... Pomysł za nim coś napiszesz bo twój pomysł jest tylko do kosza. Problemu z pluginem nie będzie. Twój wątek można wykorzystać jako idealny sposób do nabijania postów. Do zamknięcia...
dla mnie pomysł BEZ SĘSU....
jest tyle broni a ty chcesz jeszcze >.<
Masz psg, masz nóż taktyczny masz m60 mało ci?..
Takie coś zepsuło by gta, tak jak np. kiedyś działko obrotowe albo minigun.. ;-;
Stron: 1 2
Przekierowanie