MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zarabianie na Survival ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jak już niektórzy wiedzą za wygraną na Sg i The Walls dostaje się 500 $ ale to za mało jak np. chce ktoś zarobić na kose zagłady grając na SG ? to by musiał grać tam bardzo długo żeby zarobić te 100.000 $
Więc może KalisPro Wprowadzisz nowy sposób zarabiania na Survivalu
A zatem żeby dało się sprzedawać przedmioty (te co można kupić na /warp sklep ) za połowę ceny czyli np. diamentowy miecz kosztuje w sklepie 1000 $ to żeby dało się sprzedać go za 500 $
Myślę ,że spodoba wam się taki sposób zarabiania Smile
Jestem na tak.
Super pomysł ale też można ustawić zarabianie na SkyWars np po 1000$ za wygraną i na sg za zabicie gracza dodatkowe 500$ dla mordercy tej osoby ... A Steve czy na sg sie nie zarabia po 5k
Dominik moze sprawdz?...
Steve, dobry pomysl, jestem za.
Jednym słowem na tak, ponieważ musza istnieć porządne źródła dochodu $ $ $. chociaż pytanie mam nie lepszy by był skup minerałów?
Sky wszystkie ity dało by się sprzedawać z /warp sklep
Fajny Pomysł masz + ^^
Skup minerałów też dobry a i Dominik na SkyWars jest osobna ekonomia a niech to dodadzą chcę by zamiast tego marnego zarabiania było porządne Smile

to z itami w sumie też pasi bo zaoszczędzimy se miejsca w eq ze zbędnych śmieci
Pomysł bardzo by się przydał!
Na Tak.
Już kiedyś był ten pomysł i Kalis go nie przyjął szkoda bo mi się podoba ponieważ mam za dużo rzeczy i by się przydało sprzedawać je a nie z innymi graczami na wymieniarkach bo jest tam wile oszustów Sad
Jestem na TAK
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie