MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Motar2k17 i jego multikonta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: REplan7
Nicki osób posądzonych: Motar2k17, Reaktorh
Najdokładniejsza data zdarzenia: dziś 13.00
Opis zdarzenia: Motar2k17 tworzy multikonta na których gra na cheatach z excem (wiem że na cheatach, ponieważ kox nie nadążył mi zregenerować pż mimo że miałem 2 części demo)
Dowody: wszystkie przedmioty zdobyte przez jego multikonta "tajemniczo" trafiają do postaci Motar2k17 (przedmioty któe zdobył z multikont: 2 kosy, włócznia, mój excalibur, demo itp. znajdują się właśnie na tej postaci)
Sugerowany wymiar kary: ban na IP
Serwer: mineserwer.pl
Bez dowodu nic nie zdzialasz Wink
Proszę nie zamykać narazie tego wątku. On żadnych dowodów nie ma szans mieć, bo IP sobie nie sprawdzi.
Widziałem jak to zrobił... Kiedy go biłem (Reaktor) to w sieć wpadł. Nagle dziwne lognął w czasie walki?! I tak nie zabiłem go a straciłem sety. To też mi się wydaje dziwne jak nowy gracz zabija Motara który ma exc, full demo i amulety.... Niestety ja nie mam dowodów (nie zdążyłem nagrać) więc kary nie otrzyma. Banów na ip administracja nie daje, chyba że w skrajnych przypadkach. Nie masz dowodów, a świadkowie nic nie zdziałają więc musimy grać razem z takim typem gracza.
Przy sprawdzeniu też mu nic się nie udowodni, bo jak mi się dobrze kojarzy może korzystać z cheatów w postaci programu zewnętrznego który znajduje się poza .minecraft a jeśli jest to można go usunąć z folderu nawet podczas gry pozostaje tylko nagrać
@up Troche trudno go nagrać tak jak w moim wypadku. Była 1 skarga, ale ostatecznie została odrzucona.
Zamykam temat, ze względu na brak dowodów. Postaramy się zweryfikować rozgrywkę gracza/multikont na serwerze.
Wskazane konta zbanowane, dodatkowo
- konto "słup" do przechowywania kasy zbanowane + wyzerowana kasa.
- główne konto zbanowane
Przekierowanie