Odkąd dodano możliwość znalezienia w skrzyniach nowych broni (Barett.50 call, itp.) znalazłem już kilka strzelb bojowych. Niestety każda z nich była zlagowana, tzn. przenosiłem ją do ekwipunku, ale gdy tepałem się na spawn lub próbowałem z niej strzelać, znikała. Temat zakładam po to, aby dowiedzieć się, czy inni też mają ten sam problem, co ja, gdyż niestety nie nagrałem filmiku, więc dowodem mogą być tylko potwierdzenia innych graczy. Z góry dziękuję za wszystkie komentarze.
Spróbuj przenieść ją z shiftem. Możliwe że GTA sobie jaja robi.
Próbowałem z takim samym skutkiem. Jeśli znajdę ją jeszcze raz to nagram filmik.
Ja również mam problem z tą bronią. Ona nie chce dropnąć podczas kiedy dropły mi już 4 baretty 50 cal z 10 shotganów pół automat, 15 dragonowov i 16 granatów odłamkowych a ta strzelba ani razu nie dropła. Już 7k ze skrzynek zarobiłem i nic, czemu ona nie dropi !!!! nie chce tracić 5k kiedy jest okazja że dropi a thonem znalazł już kilka. Proszę o zrobienie coś z tym bo to jest nie możliwe już od 4-5 dni na nią poluje i nic !!
I takie pytanie, czy wie ktoś kiedy szybkibanan doda na mineserwer te nowe bronie i możliwość zakupienia 30k ?
U mnie też jest ten błąd.
ta w skrzynkach nie działa, wkrótce ją wyrzucimy całkowicie ze skrzynek, będzie dostępna tylko w sklepie.