Pytania
1.Jaki set jest najlepszy na serwerze ?
( Mam all set z otchlani ale za dużo hp trace i muszę sobie załatwić lepszy )
2.Za ile sprzedać emerald lvl 8 ?
Propozycja
1.Wiem że Banan jest uczulony na głupie pomysły/propozycje ale prosił bym o dokończenie seta tyraela i może lekkim ulepszeniu ponieważ jest tylko zbroja i buty ...
Edit : Czy opłaca się teraz sprzedawć emerald czy zbierać na blogo i sprzedać ?
PS : Potrzebuje szybko kasy bo paw mnie spłukał do zera
Pytania:
1.Chyba Omegi, ale polecam zbierać z każdego po jednej części (Hełm zniszczenia, Klata Tyraela, Spodnie wzmocnienia i buty omegi.
2.Za 200k, chociaż lepiej zbierać na blogo.
Propozycje:
1. Dobrze mówisz, troche bez sensu że nie ma spodni i hełmu, chociaż spodnie niech doda, bo Tyrael nie ma chełmu

2.Zbieraj na błogo
PS: To kup sms-em

Chodzi mi żeby ktoś zbudowal najlepszy set na części z otchlani , z omegi , z targu , z sklepu ( anielski )
Tracisz dużo hp bo spodnie i buty z otchlani maja slabsze enchanty od anielskich. Moim zdaniem najlepiej jest Górna część z otchlani a dolna anielska można dodac spodnie omegi xd
2. Moze 300k xd
Z propozycja to sam nwm nie mam tego seta.
1.Hełm zniszczenia, napiersnik wzmocnienia, spodnie anielskie i buty omegi - wydaje mi się, że to najlepsze połączenie (spodnie i buty z otchlani są najgorsze że wszystkich tych setów) ;p
2.w zależności od 200 do 290k (mniej-więcej)
3. Pomysł nawet ok
4.zbierać na blogo - to rozwiązanie na dłuższą metę, ale opłacalne
@Up oplacalne sa bardziej gora z otchlani spodnie z omegi ale co do butow to nie moge zdecydowac ktore lepsze
buty tyraela nie niszcza ci one na anihiratorze
1 - pisałem już w jakimś wątku
* hełm wzmocnienia
* klata zniszczenia
* nogawice omegi
* buty anielskie
2 - za około 130k
Ale lepiej zbierać na blogo, Ale skoro potrzebujesz szybko kasy to nie masz wyjścia xD
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!