Nazwa użytkownika zbanowanego : Oliosek
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:No po prostu mam dobre ity a ban jest nie słuszny.Wydałem 200zl na mineserwer więc nie jestem głupi żeby grać na cheatach
Treść Bana: [ANTI CHEAT]Zostałeś zbanowany za cheaty!
Serwer: Mineserwer/real life
Recydywista -
Cytat:osoba ponownie popełniająca przestępstwo; przestępca, który dostawał wyrok wielokrotnie
tu: Osoba ponownie wykraczająca poza przepisy regulaminu; osoba, która dostawała bana wielokrotnie.
Musisz przedstawić SOLIDNE dowody, bo było setki ludzi banowanych za cheaty z wykupionymi usługami sms.
Nie możesz się też tłumaczyć tym, że nie umiesz ich zainstalować, bo tak może powiedzieć każdy. Jest na YouTube multum poradników na ten temat.
Co to Kogo Obchodzi ile wydałes kasy na mineserwer , a wile osób mysli że tylko na wd . Pvp pvp kit i classic jest tylko anty cheat bo to serwery gdzie jest pvp ale to nie prawda . Mogłes miec tam jakies chaty włączyć je na zarabianie , z tego co pamiętam na rl jest taka Praca rybak a jest Taki cheat który na włożenie wędki do wody masz rybe . a tak jak Napisał @up Nie możesz się też tłumaczyć tym, że nie umiesz ich zainstalować, bo tak może powiedzieć każdy. Jest na YouTube multum poradników na ten temat.
Pomogłem daj diaxsa 
Były lagi wywaliło i co nie moge wbić ...
Jakie ja mam mieć dowody ??
DO 1 lutego jak nie dostane ub to wszystko stracone ;(
SKARG I prosb o ub bie refreshuje
Za bana od anti cheata nie ma unbana bo bie banuje za nic
Ehh mam bana na real life a kupiłem UB!!!