MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysły co można wprowadzić
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć. Mam kilka pomysłów co można było by wprowadzić na WB aby rozgrywka była jeszcze ciekawsza mianowicie:
  1. Dodać dla graczy sklep na tabliczkach (czyli że gracz może sobie stworzyć własny sklep taki jak jest w sklepie dla vip'ów mianowicie za kliknięciem na tabliczkę sprzedaje się item ze skrzynki, zapobiegło by to oszustom);

2. Więcej rzeczy w sklepie i zmienić odrobinę cenny w sklepie;

3. Dodać osobny drop dla vip'ów;
Najbardziej przydał by się punkt pierwszy ponieważ gra była by znacznie łatwiejsza i milsza ponieważ nie było by spamu na chacie że ktoś komuś coś ukradł bo taka wymiana była i myślę że nie tylko ja bym chciał punkt pierwszy.
Super pomysł, jestem za! Tylko że nikogo ten tryb nie obchodzi, każdy mówi że tam nikt nie gra chodź jest tam dziennie 60 osób. Na pewno tego nikt nie doda, ale pomysł fajny, można sobie pomarzyć Smile. +
Zgłosiłem pomysł administracji na ts i zobaczymy
2. Jakie rzeczy dodać, jak zmienić ceny? Na większe/mniejsze?
Uzasadnij proszę dlaczego mają być zmienione ceny. Pamiętaj oczywiście o wspólnej ekonomii paru trybów.
Jeżeli uzasadnieniem będzie "bo jest drogo" - od razu pomysł do uwalenia. Nie chodzi o to, zeby po jednym dniu grania mieć już wszystko i najwięcej kasy na trybie.
Dobry opis nt ekonomii masz w temacie o Skyblocku - bliźniaczy tryb
http://mineserwer.pl/Temat-Jak-niewiele-...#pid201082
Przekierowanie