MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Tepanie na PvP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Od razu mówię, że nie pomyliłem działów, gdyż ta informacja dotyczy wszystkich serwerów, na których występują areny PvP i komenda /tpa Wink

Postanowiłem zgłosić fakt, że duża część graczy zachęca do teleportowania się na areny PvP poprzez stosowanie nieprawdziwych informacji ( informacja o własnym sklepie czy wyjątkowo dziwna i nachalna chęć rozdania diaxów Big Grin )

Zrobiło się to do tego stopnia powszechne, że wiele graczy na tym już ucierpiało.

Proponuję więc zablokować możliwość teleportowania się na arenę ( tak wiem, to wymaga użycia albo pluginów albo modyfikacji plików i wiem, że tego nie lubicie, ale wydaje mi się, że to na prawdę konieczne )

Pozdrawiam
MrCloudly
Jeśli chodzi o tryb Survival, to: Przecież gdy piszesz np: /tpahere xx, to xx ma komunikat: Gracz yy ma za zadanie prze teleportować ciebie do nich!. Jak nie czytasz uważnie to się dasz nabrać (Tak straciłem excalibura).
Hmm dobra nie wiedziałem, że tak to wygląda na trybie Survival Tongue

Wiem jednak, że takie coś bardzo przydałoby się na SkyBlock gdzie narzekania graczy osiągają powoli apogeum.
Po co ci gracze dają się na to nabrać? Nie ufaj takim ,,typkom". I nie stracisz itemków.
Nigdy nie można być do końca pewnym czy dana osoba faktycznie prowadzi jakąś działalność na wyspie czy może właśnie czeka na ofiary na PvP.
Zapewne teraz wspaniałe grono administracyjne pokaże mi możliwość korzystania z komendy /oferty jednak ja tu pokiwam palcem i powiem, że czasami brakuje żądanych produktów w tej opcji. W takim wypadku gracze kierują się z marzeniami na chat, a tu się wszystko już zaczyna. Wink
Jak chodzi o skyblock to trik taki Wink

Jak ktoś prosi o TP do nich to stan i upewnij się czy nie ma ich na pvp Wink

Z góry dzięki ;D
Przekierowanie