MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mikrofon ze słuchawkami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
W ostatnim czasie dostałem nowe słuchawki. One są na dwa kable i maja mikrofon, na moim laptopie nie działa mikrofon, a na mojego brata działa... On ma Windows 8 a ja 10. Pomożecie ustawić te słuchawki żeby bylo mnie słychać na Skype lub TS?? One maja dwa kabelki: jeden od mikrofonu, drugi od głosu z gry, mi działa ten drugi jak wloze jeden kabel a u brata jak wloze jeden to dzialaja obydwa... Prosilbym o pomoc Big Grin
Pozdrawiam
Ja mam na odwrót w komputerze mam 2 dziurki na słuchawki i mikrofon a moje słuchawki mają mikrofon i jedną wtyczkę
Ale jak masz jedną dziurkę w laptopie to jest takie coś jak wsadzisz w tą jedną dziurkę to masz dwie dziurki nie wiem tylko jak to się nazywa ale mam to.
Mam tak ze wkladam do jednej dziurki to mi dziala jedna a jak do brara laptopa wloze do jednej to mu dziala oby dwie.
Jeśli masz kolory na tych kabelkach to zielony do słuchawki a różowy (podobny kolor) to mikrofon
spróbowałeś z innym sprzętem tak samo ? czy tylko na tych słuchawkach Ci sie tak dzieje ?
Co do Skype, to w ustawieniach musisz ustawić jakiego mikrofonu chcesz używać, więc możesz mieć ustawiony jakiś którego nawet już nie masz. Musisz ustawić ten ze słuchawek.
Nie wiem czy na TS jest tak samo.
w ts z tego co wiem to jest bez różnicy, wchodzisz w narzędzia>opcje>przechwytywanie.
Tam ustawiasz mikrofon

Tutaj może znajdziesz coś na swój problem
http://www.download.net.pl/windows-10-ni...on/n/8054/
Ja tez tak mam musisz taka przelaczke kupic do sluchawek zeby ci dzialalo ja dostalem w mediamarkcie za 20zl Tongue
A jest jakis sposob bez kupowania i tylko ustawic?
A jakie masz wyjścia w tym laptopie. Możesz zrobić zdjęcie?-
Jak ci nie dziala ja mam sluchawki z mikrem za 15zl i mam tylko podlaczone sluchawki a mikra nie i mikro dziala. Slyszalem kiedys ze sa jakies dodatki żeby to podlaczyc ;D Ile to moze kosztowac ? 30zl? ;p
Stron: 1 2
Przekierowanie