Cześć. Mam pytanie mianowicie czy jest ban za zabijanie na wyspie (specialnie) Jak nie to czy można było by dać takie coś bo dużo osób tepa z "chęcią wymiany" ale tak naprawdę zabija i każdy czuje się bezkarny więc można było by wprowadzić takie coś że np ktoś specialnie zabije na wyspie i dostaje bana np na 3 dni za zabicie. I aby udowodnić np trzeba było by dać filmik albo ss jak podpala albo coś.

Jeżeli dasz nagranie z jasną sytuacją, tzn chęć wymiany na wyspie a następnie zabójstwo, to mozna ukarać gracza.
Dla bezpieczeństwa lepiej jednak korzystać z wymieniarek.
Tak ale nie chodzi mi tylko o wymiane chodzi mi ogólnie czy jest ban za zabicie (specialne) na wyspie
Już nie raz od kiedy gram ktoś dostał za to bana

.
Najlepiej nagrać film i tak jak mówił Piotrovsky dać go na forum

. Można również powiadomić o tym policję.
Po co na wyspach jest pvp skoro jest za to ban?
Nwm xd Tam jest topa więc każdy wbija
@danio008
Chodzi tu o zabijanie specjalnie, tzn. że jedna strona nie wie o tym, że ma zostać zabita... Tak zwane oszustwo.
Tu masz o co chodzi (a przynajmniej myślę, że o to chodzi):
//link usunieto, inny serwer. Piotrovsky
A co do tych banów na 3 dni, nie lepiej je nagrywać w jakikolwiek sposób przed wymianą na wyspie?
Tak naprawdę nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Wszystko zależy od sytuacji. Jeżeli będziesz spamował komuś bez powodu tpa i zaakceptuje ta osoba - no cóż, jego wyspa, niech robi co chce.
W przypadku wymian lub "zapraszania na wyspę w celu wymiany/skorzystania z mobgrindera itp" a następnie ktośod razu zabija, należy mieć nagranie i wtedy każda sytuacja jest rozpatrywana indywidualnie, w zależności od tego jaka miała miejsce sytuacja.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!