MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Możliwość niszczenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
chcę przedstawić wam moją sugestię. Dotyczy portalu w spawnie potworów, nie chodzi o to aby banan blokował tworzenie portali w spawnie potworów. Tylko chodzi mi o to żeby potwory miały wyjść tzn. że jak w do portalu-pułapki wejdzie golem lub creeper to jak wybuchnie to żeby mógł wysadzić bloki i wyjdą te potwory. Głównie dotyczy tej mapy której ss'y dam niżej.
Krótko mówiąc, niech banan odblokuje niszczenie bloków na spawnie potworów, za pomocą detonacji. Ma to na celu pomóc potworom którzy utknęli w tej pułapce.

Spawn tej mapy
[Obrazek: image.php?di=OW7N]

A oto nieszczęsny portal (w tej samej mapie)
[Obrazek: image.php?di=6RJK]
Może zamiast możliwości niszczenia bloków, można by było powiększyć spawn potworów tak bardzo, aby potwory się nie blokowały podczas teleportacji do portalu.
Rozmawiałem z Pomocnikiem na ten temat i raczej to nie zostanie wprowadzone skoro będzie mozna niszczysz spawn potworow to będą kolejni trole :
- golem
- creeper
- tornado
-olbrzym
-destruktor
Coś ci to mówi ?
@refresh
Na tej mapie na MineFox respią się moby które atakują wszystkich
nie ma możliwości odblokowania bloków tylko na spawnie, po za tym generowałoby to inne problemy.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie