MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PROPOZYCJA] Przemytnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Mam propozycje dla przemytnika można by do niego dodać opcje skupowania odznak zdobytych w Questach lub wymienianie ich na różne przedmioty
a co do skupywania ceny by były małe np. Odznaka CIA 10$

Jeżeli spodobało ci się to zostaw plusa Smile
Wymień całosć skupu np.
Odz. CIA 10$
Odz. Swat 5$
Odz. Snajpera 2.50$
Odz. FBI 7.50$
Odz. Policji 4.50$
Odz. Strzelca 1$

Pluginy Potrzebne zapewne Citizens , CitiTraders Powinny Być wymienione

Plugin Citizens: https://dev.bukkit.org/projects/citizens
Plugin Cititraders: https://dev.bukkit.org/projects/cititraders

Wiem Napewno że server ma te Pluginy ale wrazie czego Podaje Wam Linki
Hmmm... Ceny zmienił bym o połowę bo znaczna część starszych graczy ma takich odznak całe skrzynie. Pomnoz sobie ile na tym można kasy zdobyć. Dobry zarobek dla niedoświadczonych i nowych graczy ale jak dla mnie pomysł do przemyślenia bo widać że jesteś typem gracza co chce tylko plusy a całe inne forum ma gdzieś.
,,Jeżeli spodobało ci się to zostaw plusa Smile'' Ten cytat razi mnie w oczy. Żałosne. Przemyśl za nim napiszesz i proszę nie żebrz o te repki.
Ech.... Kolejny typor co chce mieć nieskończoną fabrykę hajsu.
Skoro to ma być wprowadzone to już zabieram się do iścia na bank i expienia sobie odznak a potem stakami oddam tych najdroższych i będę mieć za free $$$
Super pomysł.

Jednak myślę, że tak na serio to odznaki można by zamieniać na granaty, bo i tak ich nikt nie używa a odznaki się marnują więc czemu by ich nie używać do czegoś.
@up jestem zza. Odznaki jak na razie do niczego nie służą chyba że ktoś jest kolekcjonerem. Jestem zza !
Na nie. Bo to jest fabryką kasy dla ezow i starszych graczy bo ja np mam cała durza skrzynkę odznak
@up 3 napisałem "lub na różne przedmioty" ty wymyśliłeś ,że to mają byc granaty i popieram twój pomysł
bo granatów mało kto używa tak napisałeś i to prawda mam takich granatów cały enderchest.
Ja jestem na Nie . Ale w sumie nie ma co robić z tymi odznakami. Więc nie wiem
Jestem na tak, Ale z propozycją z granatami. Hajs za odznaki to przesada, ale granaty to chyba dobry pomysł.
Dobry pomysł bo te odznaki są bezużyteczne
Przekierowanie