17-January-2017, 20:39:46
17-January-2017, 23:21:09
Sam napisz jeżeli uważasz że taki wątek jest potrzebny... A nie innych prosić. Jeżeli sam nie wiesz co to jest to po prostu pytaj na /msg doświadczonych graczy a nie piszesz wątek bezsensu.
18-January-2017, 18:23:06
@up: Od tego jest forum. Bo w sumie naprawdę dużo osób nie wie jak to działa ja się domyślam ale nie wiem, mogę powiedzieć co ja o tym sądzę, ale nie gwarantuje, że jest to w 100% zgodne z prawdą.
Tak więc KDR się nabija najbardziej jak się zabija wrogów z gangu których mamy na /gang profil. I jak ich zabijamy BRONIĄ BIAŁĄ to wtedy nam zalicza, ale nie wiem ilu trzeba zabić, żeby podskoczyło o 0,1
Tak więc KDR się nabija najbardziej jak się zabija wrogów z gangu których mamy na /gang profil. I jak ich zabijamy BRONIĄ BIAŁĄ to wtedy nam zalicza, ale nie wiem ilu trzeba zabić, żeby podskoczyło o 0,1
18-January-2017, 19:53:38
Z tego co wiem KDR wzrasta po zabijaniu wrogów twojego gangu bronią białą. Dodam, że twoje KDR spadnie, jeśli wróg gangu zabije ciebie. Z kolei jemu KDR wtedy wzrośnie, dlatego polecam unikać walk wręcz z wrogiem gangu o lepszym wyposażeniu. Ale jak się okaże, że się mylę w jakimś stopniu to nie wrzeszcz na mnie xd.
18-January-2017, 20:13:06
Co w tym trudnego. KDR jest też na pvp kit.
KDR = zabici wrogowie podzieleni przez zgony.
KDR = zabici wrogowie podzieleni przez zgony.
19-January-2017, 17:33:13
No właśnie nie do końca tak to działa na GTA Camrakor. Ja na przykład miałem około 5 śmierci (po resecie) i około 500 zabójstw a KDR nadal 0.
19-January-2017, 17:47:39
Jakoś 1 miesiąc temu miałem 5 śmierci (nie było wtedy resetu) teraz mam 10 i spadła mi wtedy kdr o 0,1 więc jeśli chodzi o stracenie kdr to właśnie przez zgony kdr spada (w moim przypadku) a jeśli chodzi o wzrost to myślę że chodzi o zabijanie wrogich gangów tak jak napisał Aber i Dinner. Na mf często są wojny i gdy zabijałem wrogich graczy nie ważne czy z taktyka czy z karabinu to i tak kdr mi się wbijała.