MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [POŻEGNANIE, GTA] kiroPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wątek i następujące pożegnanie jest głównie skierowane do osób grających i kojarzących mnie z trybu GTA z mineserwer.pl, ponieważ wiele mych wrogów jak i przyjaciół będzie się pytać czemu odszedłem.

Witam,
jak wszyscy tu wiemy, jestem kiroPL. Gram pod tym samym nickiem na GTA. Bardzo lubię ten tryb, jest on moim ulubionym trybem. Jednak dlaczego z niego odszedłem? Przecież miałem tam praktycznie wszystko? Cóż...
...
...
...
MIAŁEM.
Niestety dziś, kiedy wszedłem sobie na GTA, patrzę - nie mam żadnych przedmiotów, jedynie miałem Dziennik Zadań w czwartym slocie i w endercheście pięć diamentów ułożonych na... pewien kształt. Całe szczęście gang mi został. Oczywiście kilku graczy chciało mi podarować parę przedmiotów jednak ja odmawiałem. Nie chciałem tych przedmiotów, bo raz: poradziłbym sobie sam a dwa: i tak już tam nie będę grać. "Czemu nie będę", zapytacie. Nie będę, bo żebym osiągnął tyle ile osiągnąłem musiałbym poświęcić kolejne kilka miesięcy. No... Muszę powiedzieć, że mimo tych spędzonych chwil, zabawy i przyjaciół, wojen, zwycięstw, śmierci, wrogów, misji... to jest mi smutno. Ale i tak, słynne "Grove" z mojej strony się rozpada.
Dziękuję:
- Mieciko - za PIĘKNE suchary i żarty, za pozwolenie na torturowanie cię Magnumem ;p
- WolfTheWolf - za rozmowy i questy
- simazek - za rozmowy
- Polis123 - za misje
- Rafal1997PL (czy coś takiego) - za questy i wojny
- YoloNyga - za te wojny z przezwiskami
- kessel - za wojny
- supmegamiki - za rozmowy
- _xXZiomekXx_ - za twoją chojność, za misje i rozmowy
- kubixgame - za namowę dojścia do grove, szkoda że cię już nie ma
- Aberforth - za rozmowy i misje
- i oczywiście Dinner - za tą przywódczość, szkoda że już cię nie ma
To był gang Grove, przynajmniej część którą bardziej lubię. Dziękuję też innym, co ze mną grali, za te wojny, wyzwiska za dedanie na bankach i masę frajdy, humoru i radości.
Cóż tyle z mojej strony... Nie wiem czy GTA jeszcze do mnie powróci.

Ps. Dla ciekawskich - http://mineserwer.pl/Temat-Kradzie%C5%BC...iot%C3%B3w
Cześć :c
Też byłem w Grove, no cóż szkoda że rzeczy nie masz, nie wiem jak, byłeś zarabisty ale niestety, tak z ciekawosci to jaki tryb zamierzasz podbic?? Wspolczuje ci utraty, radź sobie Sad
I tak wrócisz.
Papa :c
Mu chodzi o GTA Tongue
Na forum zostaje
yy może zły nick wpisałeś np. KIroPL czy coś
żegnaj ale na serwerze masz zostać ! xDDDD
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie