MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio poznałem na ts osobę która opowiedziała mi o pewnym jego problemie.
Otóż jest to gracz: Krystian010 opowiedział mi jak bezsensownie stracił swoje konto z itami wykupionymi na wojownicy dusz ponoć przypisał sobie email do konta z facebook i wpisał email recovery większość graczy nie zna tych komend więc nie radze tego próbować z emailem z fb tak było właśnie z Krystian010 nie znając komendy wpisał ją
teraz stracił konto, pisząc meila o wynegrowanie czy zmienienie hasła dostał odmowę.
Poznałem kiedyś już takom osobę również popełnił taki błąd nie pamiętam nicku dokładnie ale to coś było podobne do: MinecraftZyczu albo Minecraft.....(Pamięć szwankuje).
Więc wpadłem na pewien pomysł otóż aby zmienić w plugin'ie/skrypcie aby komendom /eamil change (StaryEmial) (NowyEmail) można używać będąc nie zalogowanym na wybranym serwerze pomogło by to osobom w podobnych sytuacjach jakom opisałem.
(Myślę że ktoś z chęciom by zmienił ten plugin. Aby pomóc.)
Fajnie, że chcesz zmienić email na koncie, które nie jest zalogowane RolleyesRolleyes A tak to całkiem ok ale chyba niemożliwy do zrobienia, email podaje się raz...
Jak nie jest zalogowany, to będą liczne włamy...
Już na starcie to jest najgłupszy pomysł tego tygodnia, sam wywale do kosza bo to więcej problemów niż zalet będzie

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie