MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Kradzież przedmiotów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
kiedy dziś mniej więcej po piątej wszedłem na mineserwer.pl na tryb GTA, stało się coś okropnego. Prawie wszystkie przedmioty i pieniądze zostało usunięte; skradzione. Świadkowie obecni przy zdarzeniu kradzieży mówią, iż osobą posiadającą moje przedmioty jest niejaki Lostorrewski. Włam polegał na wejściu na serwer, napisania "Kto chce moje przedmioty", podejrzany Lostorrewski napisał "ja" po czym dałem mu moje itemy. Z zeznań świadków włam nastąpił dziś, ok. godziny 16, a takich logów z dzisiejszego dnia nie posiadam. Jeśli administracja nie pomoże będzie mi przykro. Dołączam screen z mojego ekwipunku.
http://screenshooter.net/103030320/byapkgv
Przedmioty w ekwipunku to podarunki od gracza maks545 a amunicja zdobyta po krótkim okresie gry na nowo.
"Jeśli administracja nie poniesie konsekwencji"
Czyli administracja jest winna twojemu włamu na konto?
Itemów nie odzyskasz, dowodow na to ze ktos ci sie wlamal tez nie ma.
kiro może miałeś za słabe hasło
Ustawcie sobie jakieś trudne hasło (nie zapamiętasz to zapisz gdzieś) Oszczędzi wam to płaczu że wam się włamano i że was okradziono. Itemów nie odzyskasz gdyż administracja nie ponosi odpowiedzialności za utracone itemy.
Administracja nie odpowiada za utracone itemy, a dowodów na winę konkretnej osoby, tak jak powiedział Cam nie ma.Ze mojej strony mogę jedynie dodać ci otuchy do dalszej gry, i życzyć ci abyś się szybko odkuł ;v.
1. Jestem offilne
2. Ktoś mi się włamuje na konto
3. Nie wiem o tym bo jestem offilne
4. Jak mam mieć dowody z włamania skoro bylem offline
5. Może to kwestia hasła może nie
6. To gracz ma teraz siedzieć i płakać bo ktoś mu ukradł itemy wcale nie z jego winy?... Może chociaż byście się pokusili o sprawdzenie logów serwera, gracza nie wiem. Oczywiście nie obwiniam nikogo, ale no nie wiem może sprawdzenie logów przy kradzieżach by coś dało, np. prześledzenie po ip. :/ Ja tylko chce pomóc Sad
Niestety @up2 powiedział ale jest mi ciebie zal, moze byscie sprobowali cos zrobic? Wyrazam swoje zdanie na temat tego zdarzenia :c
(16-January-2017 22:17:09)Dinner napisał(a): [ -> ](...)
6. To gracz ma teraz siedzieć i płakać bo ktoś mu ukradł itemy wcale nie z jego winy?... Może chociaż byście się pokusili o sprawdzenie logów serwera, gracza nie wiem. Oczywiście nie obwiniam nikogo, ale no nie wiem może sprawdzenie logów przy kradzieżach by coś dało, np. prześledzenie po ip. :/ Ja tylko chce pomóc Sad
Zasada i regulamin obowiązuje wszystkich graczy. To, że udziela się sporo na forum nie znaczy że mamy robić teraz dla niego wyjątek - jak poczują się inni gracze, którym nie chcieliśmy zrobić tego wyjątku?
Piszesz, że to nei wina gracza. Wina administracji/serwera również nie. Nie z winy kogoś z administracji ktoś mu się włamał na konto. A może sam oddał i jest próba wymuszenia... Po tym jak ostatnio widziałem lament 2 graczy, z twierdzeniem ze nie mieli cheatów, wydali kasę na grę, a po sprawdzeniu wyszło jak wyszło - można nabrać sporego dystansu co mówi gracz. Oczywiście nie twierdzę, że ściemnia, po prostu doświadczenie robi swoje. Temat zamykam. Odpowiedzi co do hasła uzyskałeś wcześniej.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie