MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: błąd z zwojami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Niedawno zauważyłem że Zwój Trucizny działa za zbroji. A przecież na zbroje jest przeznaczony Zwój Aury Trucizny . I pewnie nasuwa się niektórym pytanie, ale ja nie jestem idiotą ponieważ dostałem tą zbroje od drugiego gracza(to już inna historia). I czy w razie poprawienia błędu byłaby możliwość wyczyszczenia tych zwoji trucizny z seta(bo mam cały z otchłani i to wyglądałoby na secie mieć zwój trucizny i aury trucizny).
Dzięki za pomoc.Tongue
Zwój trucizny, tak jak zwój demona działa najprawdopodobnie przy uderzeniu fizycznym - nie podczas otrzymywania dmg
Czyli gdybyś uderzył gracza swoją zbroją trzymając ją w łapce mógłby zostać zatruty. Na secie zwoje te są użyteczne jak zwoj samonaprawy na emeraldzie..
Niektóre zwoje tak jak zwój demona, samonaprawy czy trucizny mozna założyć z tego co wiem na dowolny przedmiot ;p
Ale ty nie rozumiesz testowaliśmy to na pvp i to faktycznie działa bo bił mnie z łapki i został zatruty Angry
O ci się tak pieklisz? Było powiedzieć że faktycznie zadziałało przy uderzeniu.. ;p
Nie sprecyzowales bo "działa na zbroji" można różnie interpretować.. jeśli jest tak jak mówisz to wycofuje to co mówiłem... ps: wkurzac się o takie coś? Żal.. -.-
Cóż Bug do naprawienia ale na oddanie itemow, zmienianie zwoji na zbroji czy jakiekolwiek rzeczy tego typu to nie licz... Poza tym zdobycie zwojów jest proste więc nie zawracać głowy adminowi tylko po to żeby zmieniał Ci zbrojke...
no i co w tym dziwnego? żadnego bugu tu nie ma, to całkowicie normalne, generlanie zmarnowles zwoj ale on i tak nie ma wielkiej wartosci wiec zadna strata.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie