MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa edycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kiedy będzie nowa edycja?
Przydała by sie nowaaa bo na starej nuuudyyyy
Nie wiem zapytaj sie banana na pw. Z tego co pamiętam to niedawno już była jakaś :V
Z tego co ja wiem, to ostatnio Banan pisał, ze jak narazie nie plauje nowej edycji
@up dobrze wiesz ostatnio kalis pisał: "Nowa edycja nie jest planowana"
@autor po co robisz kolejny wątek tydzień temu pytałeś, bodajże o edycje 7 stycznia i otrzymałeś powyższą odpowiedź, gdyby byłą planowana na pewno gracze otrzymali by o tym informacje.
@up tutaj masz nawet link jak pytał : http://mineserwer.pl/Temat-Nowa-edycja-27214
Za 1-2tyg ma być niby nowa edycja EasyHc bynajmniej tak pisał Szymoon na chatboxie.
Jeszcze se trochu poczekacie xddd
Wojtek wiesz o co chodzi? Kalis pierw pisze, że jest planowana potem nie jest planowana i tak w kółko. Gosia mi pisze, że zaniedlugo będzie nowa to wiesz każdy tak jakby Ma inny termin.
Niech za nową edycją dodadzą zarabianie jakieś inne niż kopanie w kopalni oraz (chociaż wiem, że na pewno niektórym się to by nie spodobało) kasę też by można wyzerowac i niech każdy od zera zaczyna.
(15-January-2017 19:20:54)Tigerxx56 napisał(a): [ -> ]Wojtek wiesz o co chodzi? Kalis pierw pisze, że jest planowana potem nie jest planowana i tak w kółko. Gosia mi pisze, że zaniedlugo będzie nowa to wiesz każdy tak jakby Ma inny termin.

Ja Ci nie pisałam ze niedlugo bedzie... Zawsze każdemu pisze że nie wiem wiec nie sciemniaj i zamykam bo dostales odpowiedz ze nowa edycja nie jest narazie planowana.

Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie