MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ukradli konto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Włamali mi się na konto miałem email wpisałem /email recovery i pisze ze haslo mam na emailu ale ja nie pamiętam hasła do emailu co robić
nie wysyłałem smsów ja tylko nie pamiętam hasła do emailu znaczy mam ity z wysłania, ale to nie ja je wysyłałem
Powinieneś się zgłosić do administracji Smile

zgłoś do administracji Big Grin
Pozdro ;d
@UP Wyobraź sobie ze on do nich kieruje ten wątek xd
(14-January-2017 21:41:37)MC_Sweet napisał(a): [ -> ]ja tylko nie pamiętam hasła do emailu znaczy mam ity z wysłania, ale to nie ja je wysyłałem

Jeżeli chodzi ci o to, że zapomniałeś hasła do email'u może miałeś email połączony z jakimś innym email'em/numerem tel. i dasz rade wygenerować sobie hasło do email'u.
Jeżeli to nie ty wysyłałeś, a znasz tą osobę, to spróbuj się z nią skontaktować w tej sprawie, może ci się uda.
(14-January-2017 22:21:27)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ][quote='MC_Sweet' pid='205364' dateline='1484422897']
ja tylko nie pamiętam hasła do emailu znaczy mam ity z wysłania, ale to nie ja je wysyłałem

Jeżeli chodzi ci o to, że zapomniałeś hasła do email'u może miałeś email połączony z jakimś innym email'em/numerem tel. i dasz rade wygenerować sobie hasło do email'u.
Jeżeli to nie ty wysyłałeś, a znasz tą osobę, to spróbuj się z nią skontaktować w tej sprawie, może ci się uda.

znam osobe ale nie mam z nią kontaktu próbowałem odzysakac haslo ale nie moglem bo zapomnialem pytania pomocniczego i musialem cos kilknąc zeby moc zmienić a może mi ktos zmienić email albo haslo? jak nic sie nie da zrobic
Niestety nikt ci nie wygeneruje nowego hasła jeżeli żadna z opcji do ,których Camrakor podał linka nie zadziała wtedy najprawdopodobniej konta nie odzyskasz.
wojteksy chyba niszczyciel4444, ale nie jestem pewien, a może on mi ukradl konto? ale no nwm chcialem wyregenerowac ale haslo do emailu nie pamiętam nwm
Ludzie, po co wy piszecie nowe wątki na jeden i ten sam temat... "ukradli mi konto oddajcie", wy nie widzicie ze troszeczkę w prawo od napisu "Strona Startowa" pisze "Hasło" ?
Stron: 1 2
Przekierowanie