MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] łuk zagłady
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam mam mały pomysł aby dodać do łuku zagłady chyba skrypt który pozwalał że jak się trafi z łuku zagłady to ma się nudności na 3 sekundy tak kiedyś było na
PvP.CraftServer.PL
i fajnie by było jak byście go tutaj dodali
bo prawda taka że nic nie zaszkodzi ta nudność.
Proszę się zastanowić nad tym łukiem
Nudności 3 sekundy tak naprawdę nic nie dają...
Moze nie ale pomysl mi sie podoba pozwoli to rozpoznac czy typ ma luk zaglady czy inny I doda fajne efekty wizualne Big Grin
Jestem na Neutral. Skoro te nudności nic nie dają to po co mają być wprowadzone? Skrypt na to napisałem tutaj: Kliknij

Może niech ten łuk wywołuje np: Explozje.
ma się rozmazany ekran i można szybko go zabić albo zniszczyć szybko kamień dusz np. gracz trafil innego gracza który bronił kamienia i ma rozmazany ekran ty szybko tam wchodzisz na vortexie i go zabijesz albo szczelasz go szybko i niszczysz kamień =)
@up W 3 sekundy tego się nie zrobi :/. Chyba że ktoś strzela w wroga, a ty niszczysz ,,Kamień Dusz".
Ciekawy pomysł jestem za Big Grin.
Jestem na NIE
Na NIE, bo po co dodawac to do luku? Bedzie zbyt op. Wedlug mnie to jest zbedne.
Łuk i tak jest już bardzo dobry i zwykły gracz z odrobiną skilla może Cię nim rozniesc w pył.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie