Dodacie, jakiś inny sposób zarabiania, ponieważ kopanie w kopalni jest nudne i mało się tam zarobi, coś takiego jak kiedyś było np 4 drużny, i która wygra ta dostaje 10k, albo SG takie rzeczy urozmaicenie trybu.
Za. Kiedyś były jednak połączone ekonomię na tych trybach, teraz pieniądze są osobno i niestety wątpię, że to zmienią.
Jestem jak najbardziej za, no może nie od razu 10k w przypadku TheWalls'ów, a bardziej z 2,5k-5k.
A co do samego kopania, to też potrafi przynieść całkiem niezłe zyski, bo kopiąc zdobywamy też lvl, za który naprawiamy/enchantujemy zbroje, a zwłaszcza na początkach edycji, sety 4/3 potrafią iść po 10k, niestety teraz więcej jak z 5k na tym nie zrobisz ;c.
Za, jestem także za przywróceniem kilofów trzech plemion na sv.
Przydałoby się własnie coś zrobić. Rozmyślałem już na ten temat za czasów gry na craftboardach. Tylko jest jeden problem. Trudno jest na chwilę obecna znaleźć ciekawy, bez błędów, odpowiedni na takie serwery i kompatybilny do innych pluginów sposób na zarabianie. Jak masz jakieś pomysły daj znać. Administracja może akurat weźmie to pod uwagę. Pozdrawiam serdecznie

Za.Gralem kiedys na sv 2 lata temu i na sg sie zarabialo za wina 5k, albo na the wallsach po 20k
Teraz to malo osob ma boskie itemy na sv. Jak jak najbardziej za

Na tak. Tylko by nie było tak łatwo że masz Demo, Exc, amki w tydzień.
Tak jest, jeżeli się dobrze klepiesz, jak na sg bylo 5k za wygraną 2,5k za 2 miejsce i ,1,5k za 3.
Tu wlasnie chodzi o to, zebys zdobyl tyle w tydzień np. Napewno nie ma byc tak, ze po miesioncu masz dopiero exca...
(13-January-2017 22:50:10)Tigerxx56 napisał(a): [ -> ]Tak jest, jeżeli się dobrze klepiesz, jak na sg bylo 5k za wygraną 2,5k za 2 miejsce i ,1,5k za 3.
Tu wlasnie chodzi o to, zebys zdobyl tyle w tydzień np. Napewno nie ma byc tak, ze po miesioncu masz dopiero exca...
Chodziło mi o to, by osoby grające 2-4h nie miały by po tygodniu 1500k. Nie mówie by exca zdobywało sie po miesioncu. Wtedy sms na 100k nie miał sensu.