MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego:FejmKerdi
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ dostałem bana za nie porozumienie.
Treść Bana:Obraza Serwera zbanowany przez DJHYDRANT[[[
Serwer: Minecraftowo.pl
Nie porozumienie nie chodziło mi o minecraftowo chodż zrobiłem żle pisząc na 2 serwer tej samej administacji.
Ale to nie ma znaczenia czy obrażales serwer rc czy mc oba te serwery sa od Banana i obraziles jego serwer. Moim zdaniem obraziles mc.
Spinning na TeamSpeaku ci tez wszystko powiedział :/
Spinning mi nic nie mówił ale żle popełniłem obrażając ale no dobra rozumiem jakies ostrzeżenie lub ban na 1h 10min
Obraza serwera =perm
Nie do końca obraza i przecież mówie żle zrobiłem ale bez przesady obrazy bardzo nie było i to tylko 1 wyraz i rozumiem ban na royalcraft nie minecraftowo ,ponieważ chciałem jeszcze pograć
hmm no zobaczymy jak to bedzie Wink
Jestem w drodze do koreperytorki Wink

Tak jak mowil spinning, dal ci prosty przyklad "mamo tata jest do bani" myślisz ze mama nie stanęła by obronie taty ?
Tak jak mowiles ze obrazales rc więc ja wstawiłem sie w obornie serwera rc. Skoro ty mówisz ze obrazales rc to dałem ci prosty przykład.
Ale przypomnij sb moje starania w serwerze jeszcze reklamowanie i inne chociaż to nic nie zmieni.
Nom nie zmieni, nie ma to znaczenia to tak jak bys kupił vipa i dostal bys bana i próbujesz sie wyprzec ze wydales na serwer x zlotych.
Stron: 1 2
Przekierowanie