MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[UNBAN]

Nick na serwerze: krin_1337
Jesteś recydywistą?:nie
Chciałbym dostać unbana ponieważ uważam ,że zostałem niesłusznie zbanowany , jednak wiem ,że zrobiłem źle i nie powinienem tego pisać.

Treść Bana: Nie chwal się tak bo ci zrobię włam na konto wurstem.

A więc tak , Na trybie BEST RPG pewien gracz chwalił się swoim ,,Ostrzem Tyraela''
tak kilka razy. Jako iż ja nie zastanowiłem się 2 razy przed zrobieniem tego napisałem ,,Nie chwal się tak bo ci zrobię włam na konto wurstem''
Oczywiście napisałem to w ramach żartu po napisaniu tego dodałem ,, ;D ,, Jednak wiem ,że to mnie nie usprawiedliwia , jednak prosiłbym o UB i obiecuję ,że taka sytuacja się nie powtórzy i jednocześnie przepraszam gracza do którego to napisałem nie chce pisać nicku Wink. Dziękuje za uwagę.

serwer: MineSerwer.pl
Trzeba było myśleć wcześniej, za swoje czyny się odpowiada.
Według mnie powinieneś dostać to UB. Nie widziałem żebyś używał wspomagaczy, ani wyklinał ludzi na chat'ie.
Potwierdzam że krin mówi prawde byłem przy tym bo gadaliśmy na ts i nawet pisał że to żart
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie