Twój nick z gry: VercioX
Nicki osób posądzonych: Antysteseon
Najdokładniejsza data zdarzenia: 10.1.2017 17:24
Opis zdarzenia: Zbanowany bezpodstawnie
Dowody: Admin sprawdzania na serwerze zbanowal mnie
Sugerowany wymiar kary: Degrad admina lub odbanoownie mnie
Serwer: pvp mineserwer
Masz dowody że bezpodstawnie cię zbanował?
Em UMIESZ CZYTAC ? Nie sprawdzil mnie n serwerze i zbanowal odrazu (gram czysto ) Zabilem go 3 razy pod rzad i ban bez wyjasnienia....
Ja z pierwszego posta nic nie mogę rozczytać...
Nie mamy obowiązku sprawdzania jeżeli mamy 100% pewności że gracz chetuje...
Zapraszam na ts moze jakies wyjasnienia dacie co do tego ?
@up co tu do wyjaśniania, dostałeś perma za cheaty bez sprawdzania, bo nie mamy takiego obowiązku, aby sprawdzać każdego.Anty zauważył że nie byłeś czysty to cie zbanował i tyle.
No ok zauwazy ale co ? Poprostu zbanował mnie i tyle bo zabilem go 3 razy pod rzad... Moze jednak przyjdziecie tego ts?
Miałeś cheaty (dokładnie KillAure), więc ban poleciał. 3 razy do ciebie podchodziłem i biłeś nieczysto. Wcześniej podchodziłem od tyłu - nagle się odwróciłeś.
Po następnych razach byłem już pewny co do twojego cheatowania, więc ban poleciał.
Wiesz co to refleks.. ? Słuchawki masz? Słyszałem ze cos zaczelo mnie bic wiec sie odwrocilem i cie dojechałem ...
Dobra *BRZYDKO* >by Szymoon z tym bo z administracją się nie da wygrać, nie umieją grać i poprostu ban
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera