Za bardzo domku Hobbita nie przypamina, a w środku taki... pusty. Na dodatek jest taki... "nie hobbiotwy"... Ogólna ocena: 5/10
Hahahah smiechlem. To nie wygląda na domek hobbita, jest pusty. Dużo inaczej to wygląda w filmie ;p. 3/10 próbuj dalej.

Co to jest, budowla na 5 minut w dodatku z dyrta i pusta w srodku.. 2/10
Hehe, kolejny gośc zebżący o plusy... Nie wierze XD. Kiedyś robiłem z aberem śródziemie to jak się uda to mogę wam w nowym wątku pokazać naszą chatę hobbita jak chcecie... omg, ale to to xd...:
2/10
To jest totalnie złe miejsce na tego typu budowlę, powinieneś to zbudować na jakimś pagórku a konkretnie na jego zboczu. Środek jest bardzo słaby, cała budowla na góra 5min roboty, spoko że budujesz i lubisz się tym chwalić, ale to co robisz to bezmyślne nabijanie plusów i postów.
(10-January-2017 16:07:44)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ]To jest totalnie złe miejsce na tego typu budowlę, powinieneś to zbudować na jakimś pagórku a konkretnie na jego zboczu. Środek jest bardzo słaby, cała budowla na góra 5min roboty, spoko że budujesz i lubisz się tym chwalić, ale to co robisz to bezmyślne nabijanie plusów i postów.
Wiesz co masz Racje zacznę Budować Bardziej skomplikowane Budowle Wiem że mnie Na to stać

(10-January-2017 16:14:26)Mefisio166 napisał(a): [ -> ] (10-January-2017 16:07:44)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ]To jest totalnie złe miejsce na tego typu budowlę, powinieneś to zbudować na jakimś pagórku a konkretnie na jego zboczu. Środek jest bardzo słaby, cała budowla na góra 5min roboty, spoko że budujesz i lubisz się tym chwalić, ale to co robisz to bezmyślne nabijanie plusów i postów.
Wiesz co masz Racje zacznę Budować Bardziej skomplikowane Budowle Wiem że mnie Na to stać 
To dlaczego nie budujesz fajnych budowli ? Tylko jakieś "badziewia", które można zrobić w niecałe 10 minut ? Ogólnie to moja ocena: emmm... 5.5/10 :/
Szczeże? Nie podoba mi się... Taki sam mógłbym zrobić przy użyciu moda. Mocne 3/10

(10-January-2017 16:34:34)TrooxPL napisał(a): [ -> ]Szczeże? Nie podoba mi się... Taki sam mógłbym zrobić przy użyciu moda. Mocne 3/10 
@UP Jakiego moda ? XDDDDDD Przy użyciu jednego kliknięcia ? Jestem ciekaw XD
I boje się że dostane 20% za to iż nabijam posty no ale cóż XD