MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [BUG] Wymiana rozdzek powoduje nieskonczoną manę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Niedawno w zasadzie to parę minut temu odkryłem, że różdżki typu magiczny pocisk mogą być używane bez końca za pośrednictwem komendy /wymiana.
Wymienia ona nam różdżkę, ale jeżeli nie mamy many to różdżka uzupełnie się maną po użyciu tej komendy
Mówiąc prościej:
Używamy różdżki ----> Koniec many -----> /wymiana ------> Pełna mana ----->używamy różdżki itd...
Proszę o naprawienie buga, który występuje przy każdej z różdżek, ale dotyczy to tylko many, błogosławieństwo po wymianie nadal wymaga odczekania co najmniej minuty na następne użycie.
Zauważułem to jakiś czas temu i zgłosiłem to ironhide...
Działa to na podmuch pocisk i smoczą
Bug był zgłaszany Ironhide oraz Varkowi i działa na różdżki, które wymienił Mokry.
Tak to prawda, ten bug niedawno został odkryty na serwerze i zgłosiłem go Varkowi.
mogę kiedyś opóźnić używanie komendy wymiany, chociaz nie oszukując się mana jest dla rożdzek praktycznie symboliczna, gdyż regeneruje się nadzwyczaj szybko więc i tak taki trick niczego praktycznie nie daje.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie