MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: CzarnaCyfra Favorka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
CzarnaCyfra A mianowicie kolega z gildii Lukasz12345678 otwiera skrzynki przez sciany. Podejrzewam Huzuni. Mojego kolege Czarna zbanowal za to ze ma huzuni a jakos Lukasza nie banuje widzac ze maa huzuni i otwiera skrzynki przez sciane. wedlug mnie to jest bez sensu. Favorka jak nic.

PUtele
Kill Aura
Macro
Wzial mnie na 2 strzaly gdy mialem seta 4/3 i bylem na koxie.

Pan_Felix
Bije przez 5 scian a gdy powiedzialem ze mam ss'a lognal
Skrzynki przez ściany można otworzyć tym sposobem:
- Kop kilofem trzymając 2 przyciski myszki (lpm, pmm).
- Gdy kopany blok się rozwali wtedy przez 0.5 s mamy czas by otworzyć skrzynkę Big Grin.
Mozna zbugować i otwierać skrzynki przez sciane niszczac blok i szybko klikac zeby otworzyc. Wydaje mi sie ze gdy klepalem sie w metrze z draco to cyfra mnie kicknol.
"Wzial mnie na 2 strzaly gdy mialem seta 4/3 i bylem na koxie."
NIE MA cheata zwiekszajacego obrażenia
@up. KillAura + Makro= Szybsze bicie = Więcej obrażeń..
Ale nie jest możliwe zadawanie większych obrażeń. Obrażenia są takie same, tylko nie da się "dosiegnac" przeciwnika.
Jednak tu chodzi o łuk, z daleka killaura nie łapie i macro też nie ma zmaczenia.
To teraz ja sie wypowiem
Polowa waszej gildi to cheterzy I dostaliscie zasluzonego bana
Lukasz to chyba nie ma zadnych cheatow cyfra kazal nam grac w pelni uczciwie I sie tego trzymamy
Otwieranie skrzynek jest latwe bo da sie rozwalic klocek I szybko otworzyc
Z tym na 2 hity to pewnie laga miales mnie tez tak raz zabili a okazalo sie ze to lag I naprawde dostalem ich 10
@up. To co on powiedzial ze tak zdedal na pewno klamal. Lukasz i cheaty? Lukasz musi kwiatki w gildii sadzic Tongue
Jak zwykle, puste słowa bez żadnego potwierdzenia.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie