chcialem sobie kupic demo rubin za 7 poziom diamenta a widze ze tylko za rubiny !!! dajcie tez zeby dalo sie kupic za diax lvl 7 i emerald lvl 7 a nie tylko rubin
Na drop rubina masz mniejsze szanse dlatego kosztuje rubina a nie nic innego
ale na np emeraldy tez nie latwo zdobyc ?
Jest to tak zrobione żeby zdobycie demo rubinu wymagało czegoś . Poza tym to jest demo rubin a nie demo emerald czy diament.
Cena Demorubina jest dobrze wyważona i watpie żeby zostało to zmienione ....
PS jeśli demorubiny było by mozna wymieniac za diaxy to cena rynkowa takiego demorubina spadła by ...
ale i tak ludzie bardzo tanio sprzedawaja te demo rubiny wiec nie widze powodu zeby to dodac
pregusmen po pierwsze nie nabijaj postów po drugie jestem na nie gdyż jest to wyważone bardzo dobrze a to ze ktoś sprzedaje za tanio to jego problem a po trzecie nie musisz komentować zdania każdego użytkownika forum każdy ma prawo wypowiedzieć swoją opinię a ty nie masz prawa jej podważać
@supmegamiki: ma prawo podważać... na tym opiera się dyskusja czyli to czym jest forum...
@topic: jak dla mnie lepiej żeby zostało tak jak jest - wyłącznie za rubin.. kiedy można było kupić demka za diaxy i emeraldy faktycznie było to zbyt tanio.. posiadanie dużej liczby tak pomocnych przedmiotów było zbyt banalne ;p
no tak ale diamenty sie izi zbiera ale emeraldy tez rzatko dropia
Jak dla mnie nie ma co komentować dalej to poprostu nie ma szans aby weszło w życie , gracze grający miesiąc temu musieli zbierać rubiny a tobie się nie chcę , to będzie nie sprawiedliwe zresztą nazwa rubin to chyba daje do myślenia ...