MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] SKARGA SZYMOONPL
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,dostałem bana na serwerze ,za to,że postanowiłem zażartować i napisałem dokładnie ''chyba odpale aure kappa'' Po czym SzymoonPL
dał mi bana za PRZYZNANIE SIE DO CHEATÓW [http://scr.hu/8gdv/cm4ez] Następnie wchodzę na TeamSpeaka i pisze do niego,czy to nie bezsensu ,że gracz dostaje bana za poczucie humoru,czy też żarty,to że Szymon prawdopodobnie nie zna się na żartach i daje bezsensowne permy to już jest spory problem,ale kontynuując piszę z nim i piszę,aż w końcu dochodzi do tego ,że zacząłem przeklinać, mówić ,że on psuje ten serwer i nie zna się na żartach i ,że lecą tylko na hajs z UB,ale zrobiłem to pod wpływem emocji,wiem,że Szymon jest tu bardzo długo i zapewne zrobił wiele dobrego dla tego serwera,ale to jest przesada... Tu jest screen. [http://scr.hu/8gdv/hf789] i po któryś tam, ja nie widzę tam żadnej obrazy administracji,a czym bardziej serwera. Pozdrawiam i domagam sie ub na TeamSpeak jak i na serwerze MC.
Za przyznanie się do cheatów jest perm.
To nie jego wina ze nie znasz regulaminu serwera oraz TS'a...
Tyle,że ty chyba nie zauważyłaś,że ja się nie przyznałem. Przeczytaj jeszcze raz i zobacz screeny.
Za takie żarty też jest perm, bo nie wiadomo czy tak naprawdę ich nie masz.
Typie obraziłeś mnie, mówiąc, że psuje ten serwer, a serwer obraziłeś, mówiąc, że leci na hajs.
Na Ts3 masz bana na 5 dni, poczekasz sobie.

Na klockach o unbanie możesz sobie pomażyć. Nawet ROBO powiedział, że to słuszny ban.
Pozostaje Ci jedynie kupić unbana, bo ode mnie go nie dostaniesz.
To wystarczy sprawdzić gracza?
To wystarczy, że nie będziesz rzucać bezsensowych żartów, a wiesz, że dzieki takim żartom łatwo jest zarobić bana Wink
Nie ma nic w regulaminie,że nie można rzucać bezsensownych żartów [przynajmniej dla Ciebie]

Dobra,do niczego to nie prowadzi,a ja tylko nabijam posty, ban zostaje na mc i na ts, do zo.
W regulaminie pisze, że za przyznanie sie do cheatów jest perm. Przyznałeś się, to dostałes bana.
A że zrobiłeś to w formie żartu, to twoja sprawa.
Stron: 1 2
Przekierowanie