08-January-2017, 15:41:24
Stron: 1 2
08-January-2017, 16:30:05
http://mineserwer.pl/Temat-WVSP2-Poradni...oss%C3%B3w
Tutaj masz opisy wszystkich klas, jednak ja polecam zywiolaka.
Pamiętaj żeby po kupieniu klasy zrobic ss, bo często sie zdarza, że sie klasy niedostaje
Tutaj masz opisy wszystkich klas, jednak ja polecam zywiolaka.
Pamiętaj żeby po kupieniu klasy zrobic ss, bo często sie zdarza, że sie klasy niedostaje
08-January-2017, 16:40:16
Hydra/magma. Magmą możesz zawsze uciec z podskoku, a jeśli ktoś blisko podejdzie to potki.
08-January-2017, 17:39:03
Olbrzym, ArcyMag lub Smok, ja bym wziął smoka, jest on op - lata sobie 200 kratek nad ziemią, pluje ogniem i lodem... Czego chcieć więcej! Olbrzym ma bardzo dużo hp i ciężko go pokonać, a ArcyMag ma milion potek. Moim zdaniem - Smok 

08-January-2017, 17:59:49
Magma totalnie bez sensu dla mnie. Hydra i Żywiołak są dość dobrzy ale nie dadzą rady gdy gracz posiada łuk wiary, lub berło. Plugawcem jedynie wybijesz złotych graczy, lecz wiele tak ogólnie nie zrobisz. ArcyMag jest prawie klasą idealną. Idealnie ciśnie złotych a zarazem szafirowych
. Jedynym minusem jest to że zwraca na siebie uwage, i bez potek jest bez użyteczny. Destruktor jest klasą która nie warto kupywać (Chyba że masz nadmiar $$). W kilka sekund zrobi z murów miazgę, aczkolwiek zauważony nie da rady wygrać :/. Olbrzym czyli jedna z lepszych klas. Szybko niszczy mury, przeraża graczy, dość szybko zabija oraz ma ogrom życia, jak i silną broń. Minusami jest to że: jest wolny i gdy gracz posiada berło i smoczy oddech to po prostu ginie. Władca Piekieł spisuje się bardzo dobrze. Posiada ataki wszystkich bossów, i endermana. Jedyny minusem jest to że gracze pchają się na niego przez co ginie nawet po 15 sekundach. Zjawa czyli duch nie jest zbyt dobra :/. Gdy nie może latać jedyne co może zrobić to zginąć. Ostatni jest enderowy smok. Ta klasa jest według mnie najlepsza! Dzięki umiejętności niszczenia hełmu łatwo pozbawić szafirowych większości Eq. Smok może też latać, zionąć ogniem i oślepiać graczy (Posiada więcej ataków). Trudno go zabić z jakiej kolwiek broni i ciężko go trafić. Największym minusem tej klasy jest to gdy nie może już latać to łatwo (Jak wycelują) ginie od berła. To moja opinia na temat klas potworów.

08-January-2017, 18:34:42
Możesz mieć wszytstkie klasy w jednej i tak padniesz ,
do odpowiedzniej klasy jest technika
np.
Destruktor idziesz bokiem ,biegniesz tam gdzie najwięcej graczy ,wybuchasz i 6 graczy nie żyje
Władca masz tpa endermana i wysoki podskok bez problemu przekoczysz wszystkie mury i wszystkich wojownikow i mozesz ich bic od tyłu czyli technika wybijania slabych
Olbrzym to dobra klasa jak enderman zrobi portal na spawnie wtedy idziesz pod światynie lub mury wybuchasz i tpa na spawn i tak caly czas po paru razach nie bedzie murow ani światyni
Smok lecisz wysoko i jestes w prawie nieśmiertelny bo nikt cie nie trafi jak zlatujesz nizej ryzyko rosnie ale ogien smoka szybko niszczy helm i podpala graczy dobrych jak i slabych
Jesli chcesz jeszcze jakies techniki do bossow to pisz mam je wszystkie i chetnie ci pomoge
do odpowiedzniej klasy jest technika
np.
Destruktor idziesz bokiem ,biegniesz tam gdzie najwięcej graczy ,wybuchasz i 6 graczy nie żyje
Władca masz tpa endermana i wysoki podskok bez problemu przekoczysz wszystkie mury i wszystkich wojownikow i mozesz ich bic od tyłu czyli technika wybijania slabych
Olbrzym to dobra klasa jak enderman zrobi portal na spawnie wtedy idziesz pod światynie lub mury wybuchasz i tpa na spawn i tak caly czas po paru razach nie bedzie murow ani światyni
Smok lecisz wysoko i jestes w prawie nieśmiertelny bo nikt cie nie trafi jak zlatujesz nizej ryzyko rosnie ale ogien smoka szybko niszczy helm i podpala graczy dobrych jak i slabych
Jesli chcesz jeszcze jakies techniki do bossow to pisz mam je wszystkie i chetnie ci pomoge
10-January-2017, 18:43:08
@reflesh
12-January-2017, 12:01:30
Z tych klas 7-10k polecam ci maga a jak nie lubisz to zywiolaka. Zaś z tych 15-30k polecam wladce i smoka ew. Zjawe
12-January-2017, 13:27:15
polecam ci kupić najpierw jakąś klase wojownika , potworem wolno level nabijesz , no chyba że jesteś jak bąbel kracz z gta sa [polecam oglądać] i zabijesz każdego kablem od pilota to polecam ci władce piekeł
16-January-2017, 17:49:19
Z tańszych bym ci radził kupić ARCYMAGA, a z droższych to SMOKA
Stron: 1 2