MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: SZKOŁA W MINECRAFT - ZAPISANIE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zapraszam do szkoły!

W przypadku zapisania się jako uczeń i nauczyciel proszę podania wysyłać na mój e-mail: ncksjncjks_szkolacv3@onet.pl
Podania również można wysyłać prywatną wiadomością.

Wzór podania na zapis ucznia:
Imię i nazwisko W MINECRAFT!!!
Ostrzeżenie: Nie podawaj prawdziwych danych!
Ostrzeżenie: Proszę nie wymyślać głupich imion i nazwisk oraz proszę nie wpisywać wieku 13>!
4a/b/c/d/e/f
5a/b/c/d/e/f
6a/b/c/d/e/f
Twój nick w grze:

W odpowiedzi na zapis powinno znależć się: Uczeń/uczennica przyjęty/a do klasy <klasa>, <data rozpoczęcia roku szkolnego w minecraft>.
LUB
Uczeń/uczennica nie został/a przyjęty/a do szkoły z powodu <powód>

Wzór podania na rekrutację nauczyciela:
Imię i nazwisko W MINECRAFT!!!
Ostrzeżenie: Nie podawaj prawdziwych danych!
Ostrzeżenie: Proszę nie wymyślać głupich imion i nazwisk oraz proszę nie wpisywać wieku <18!
Co wiesz o tym przedmiocie:
UWAGA! DYSLEKTYKÓW NIE PRZYJMUJEMY!
Czy kiedykolwiek miałeś już styczność z tą szkołą:
Twój nick w grze:

ODPOWIEDŹ:
a). Przyjęty jako nauczyciel <przedmiot>. <Data rozpoczęcia>, <Sala>, <Plan lekcji>.
b). Nauczyciel nie został przyjęty z powodu <powód>.

UWAGA! WSZYSTKICH PROSZĘ O TO, ABY NIGDY NIE ZALALI ANI NIE ZNISZCZYLI MI DZIAŁKI! PRACOWAŁEM NAD TĄ SZKOŁĄ OK.3 MIESIĄCE!

UWAGA! UCZNIÓW NIE DODAJĘ DO DZIAŁKI!

Odpowiadać mogę:
-W poniedziałki od 18:00-19:00
-W czwartki od 18:00-19:00
-W piątki od 14:30-20:00
-W soboty i niedziele od 13:00-20:00

Jeżeli w dany termin nie zostanie wysłana odpowiedź, proszę o wyrozumiałość, mam dwie szkoły: podstawową i muzyczną (oczywiście w rzeczywistości).

POZDRAWIAM!!!
Serwer: Mineserwer.pl creative 3
Przedział do klasy: 4a
Twój nick w grze: Deszczyk
Ciesze się, że chcesz się zapisać ale jest podany adres e-mail, na niego wysyłaj podania WEDŁUG WZORU.
Moze jednak przemysl podania na forum lub chociaz w prywatnej eiadomosci na forum.
Nie kazdy bedzie chcial sie bawic w maile, nie kazdy bedzie chcial podawac swojego maila.
(08-January-2017 01:18:14)Piotrovsky napisał(a): [ -> ]Moze jednak przemysl podania na forum lub chociaz w prywatnej eiadomosci na forum.
Nie kazdy bedzie chcial sie bawic w maile, nie kazdy bedzie chcial podawac swojego maila.
W sumie racja, ale mailem jest najwygodniej. Ale to już zależy od osób.
Tylko proszę, żebyś nie usuwała tego postu bez potrzeby.

Idę spać, odpisuję jutro od 13:00.
Ej podaj może koordy działki, bo jako nauczyciel zastanawiłabym się w jakim budynku mam pracować, a jeśli to kolejny noob kloc to ja bym tam nie chciał pracować, więc proszę o podanie kordów.
Btw. Piotr to chłopak Wink
(10-January-2017 21:35:42)Dinner napisał(a): [ -> ]Ej podaj może koordy działki, bo jako nauczyciel zastanawiłabym się w jakim budynku mam pracować, a jeśli to kolejny noob kloc to ja bym tam nie chciał pracować, więc proszę o podanie kordów.
Btw. Piotr to chłopak Wink

Mineserwer, creative 3 dzialka /p tp -69;4
Szkoła w minecraft ? Boze to zaczyna byc niebezpieczne. Nie dosc ze ludzie wracają ze szkoly zmeczeni nie raz wkurzeni to jeszcze mają w tym uczestniczyc ? Brak slow. Wszedzie szkola
(12-January-2017 16:02:38)Soundwave napisał(a): [ -> ]Szkoła w minecraft ? Boze to zaczyna byc niebezpieczne. Nie dosc ze ludzie wracają ze szkoly zmeczeni nie raz wkurzeni to jeszcze mają w tym uczestniczyc ? Brak slow. Wszedzie szkola

Ja też tego nie rozumiem ile razy na chatcie widziałem ,,szkoła jest okropna'' itp.
Po czym TE SAME osoby piszą ,,zapraszam do szkoły''...
Ludzie zdecydujcie się :v
Cześć! To ja, Mateusz_16 pod nową nazwą. Przepraszam za wpadkę!
POZDRAWIAM I PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ!

(12-January-2017 21:38:06)Crazy_World napisał(a): [ -> ]
(12-January-2017 16:02:38)Soundwave napisał(a): [ -> ]Szkoła w minecraft ? Boze to zaczyna byc niebezpieczne. Nie dosc ze ludzie wracają ze szkoly zmeczeni nie raz wkurzeni to jeszcze mają w tym uczestniczyc ? Brak slow. Wszedzie szkola

Ja też tego nie rozumiem ile razy na chatcie widziałem ,,szkoła jest okropna'' itp.
Po czym TE SAME osoby piszą ,,zapraszam do szkoły''...
Ludzie zdecydujcie się :v

Nie wiem, jak inni, ale ja nigdy nie pisałem, że szkoła jest okropna.

Jak nie chcesz to nie musisz się zapisywać. Są takie osoby, np. jak Ty (z szacunkiem), które nie lubią szkoły, ale też są takie osoby, które to lubią. Wiec tym drugim nie zawadzaj. Jak chcą, niech się zapiszą.
[b][b]Pozdrowienia!!!

Do postu dodam jeszcze, że mój adres działki to -69;4, komenda to /p tp -69;4 .
Stron: 1 2
Przekierowanie