Witam, dziś chciałbym przedstawić problem który spotyka mnie podczas gry na serwerze Real Life. Otóż kiedy gram na serwerze, czasami spotyka mnie time out, tracę połączenie. Wtedy muszę zrestartować komputer żeby móc znów zagrać. Lecz zdarza mi się mieć ten problem parę razy z rzędu. Czasami pomaga wyłączenie minecrafta i odczekanie chwile. Bardzo chciałbym żeby ktoś pomógł mi z tym problemem. Z góry dziękuje!
Ale to nie jest wina Twojego Internetu?
(08-January-2017 01:40:57)Kornelka napisał(a): [ -> ]Ale to nie jest wina Twojego Internetu?
Nie. Na inne serwery mogę dołączyć tylko nie na mineserwer.
(08-January-2017 00:50:21)Szymer napisał(a): [ -> ]Witam, dziś chciałbym przedstawić problem który spotyka mnie podczas gry na serwerze Real Life. Otóż kiedy gram na serwerze, czasami spotyka mnie time out, tracę połączenie. Wtedy muszę zrestartować komputer żeby móc znów zagrać. Lecz zdarza mi się mieć ten problem parę razy z rzędu. Czasami pomaga wyłączenie minecrafta i odczekanie chwile. Bardzo chciałbym żeby ktoś pomógł mi z tym problemem. Z góry dziękuje!
Skoro jakoś sporo osób grających na tym trybie nie ma podobnych problemów to raczej Admin Ci nie dał jakiegoś ddosa na kompa, że Ci wywala czy coś... Na pewno to jakiś problem z Twojej winy a nie z winy serwera, skoro jakoś wszyscy normalnie grają na tym trybie.
To tylko i wyłącznie wina twojego sprzętu lub internetu, nikt prócz Ciebie takiego problemu nie ma, więc jest to oczywiste... Powódów rozłączeń może być multum, od nieaktualnej javy, po zbyt małą ilość pamięci ram, po zbyt słabą konfiguracje sprzętową.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!