MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Na co zbierać?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Mam 51lvl, a zadnych rozdzek i wg nie posiadam. Hajs zarabiam bardzo szybko, w godzinę mogę zarobić 20k (jeżeli będzie dobry drop i dużo osób będzie potrzebowalo takowych rzeczy) ale nadal nie wiem, czy zbierać na różdżkę, czy próbować otwierać skrzynke (skarbów). Proszę powiedzcie, na co zbierac.
Zbieraj na klatwe potem z klątwa będzie ci łatwiej zbierać na blogo i pocisk a jak ci tak szybko hajs leci to kup podmuch.
Najlepiej zbierać na itemy ktore są pewne i będziesz mial je na 100% jeśli masz patent na kasę to zdobywaj kupuj klejnoty i za klejnoty różdżki bo wiesz że je będziesz miać natomiast przy skrzynkach bywa różnie ...
Na początku w planach mam otworzyć jedną skrzynie skarbów, potem klątwe zdobyć. Nie wiem, co dalej ;p doradzajcie dalej
Ja bym Ci radził odfierac nastempujace skrzynie: tyrael, skarbów, tyrael, skarbów itd... Bo jak będziesz tak robił to możesz mieć dobre itki bo np z tyraela dropnie bloga i inne różdżki albo tyrka wzm a ze skarbów amulety & pierścienie Wink

Myślę że pomogłem daj pluska jak nie to neutralne Wink Tongue
@up ale może też mu dropnac np zdjęcie Banana to trochę strata kasy lepiej j nie ryzykować i kupić coś co będziesz miał na pewno
moim zdaniem najlepiej otwieraj skrzynie
moim zdaniem to naj pierf tyrka jak nie masz potem amulet leczenia i podmuch ja tak robiłem Smile jak chce ci się to zbieraj na błogo na ofertach widziałem za 600k wczoraj
@up Nie chcę mi się zbierać, ale jeżeli jest taka konieczność to zbieram.. Ale wątek do zamknięcia już wiem na co zbierac Tongue
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie