MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Spis] Najwazniejsze poradniki MC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

W tym niniejszym artykule zostały zgromadzone poradniki które mogą okazać się pomocne każdemu graczowi.

Oto lista:

1. SURVIVAL

- Survival (ogólne informacje) -
- Frakcje - Poradnik zawiera objaśnienia wszystkich komend frakcji przeznaczonych dla gracza.

2. Mechanizmy

- Brama 3x3 - Krok po kroku zbudujesz automatyczna brame 3 x 3 z tlokow
- Automatyczne nocne lampy -

3. MINI GRY

- [BlitzSG] Rozgrywka - Wszystko o minigrze oraz sposobie prowadzenia gry
- Survival_Games - Zgromadzone zostały tutaj podstawowe informacje o minigrze, komendy dla gracza, sposoby zarabiania dolarów oraz sposobie prowadzenia pvp.
- Rozgrywka wojowników - Informacje dla poczatkujących graczy w jaki należy sposób grać będąc po stronie drużyny wojowników.
- Pierwsze kroki w Wojownicy Dusz - Podstawowe informacje dotyczące trybu.
- [WvsP] Bronie, Uprawnienia i Profesje. - Informacje o broniach, uprawnieniach i profesjach trybu W vs P.

4. Różne

- TeamSpeak3 -
- Jak sprawdzać graczy pod względem cheatów?
- Kupno konta Premium - Wszystkie porady w jaki sposób należy zakupić grę Minecraft za pomocą metody płatności PaySafeCard
- Jak ustawić sygnaturę - Pomocne jeżeli mamy problem z ustawieniem własnej sygnatury
- Jak zrobić TXT? - Krok po kroku tworzenie własnej paczki zasobów
- Problem rozwiązany, problem graficzny - jeżeli masz problem z grafika (dotyczy kart graficznych firmy NVIDIA)

5. Zarządzanie serwerem Minecraft

- Jak stworzyć serwer? - Krok po kroku w jaki sposób założyć serwer.
- Pisanie skryptów - Pisanie własnej komendy.
- Pisanie pluginów
- Questy/Citizens -
- VoxelSniper -
- Citizens -
- Podstawowe komendy -

Jeżeli uważasz że znajdują się przydatne poradniki z forum Mineserwer.pl, CraftBoard.pl lub Craftserver.pl możesz opublikować linka.

Aktualizacja #2015-03-12 16:39 - Dodano do spisu nowy poradnik
Aktualizacja #2015-03-15 11:19 - Dodano 2 nowe poradniki "[BlitzSG] Rozgrywka" oraz "GTA - Restauracja nie daj się oszukać" do spisu
Aktualizacja #2015-03-15 12:42 - Dodano kategorie mechanizmy oraz poradnik Brama 3x3 do spisu
Aktualizacja #2015-03-21 21:37 - Dodanie paru nowych poradnikow do spisu
Aktualizacja #2015-05-04 09:29 - Dodanie paru poradników
3 moje poradniki. Wink.
1 mój Smile
Spoko wszystkie zebrane poradniki
1 mój poradnik tu też jest Smile
Może niech ktoś napisze poradnik na to jak zmniejszyć de irytujące lagi
Mój poradnik też się znalazł super. Może teraz gracze zaczną coś czytać Big Grin
No SkyLifeV spoko Big Grin
Ładnie Smile Przyda się taka zegregacja poradników Wink
Fajne :>
Zamykam.
Przekierowanie