wiem że był już podobny wątek ale gracze skarżyli się że nie ma ankiety

Mozesz w tamtym watku ja dodac.. a tak na start to polecam Ci Vortex

Szczerze to polecam smoczy oddech, sam go mam i wbijanie lev jak i zabijanie potworów mi idzie całkiem łatwo. Albo tak jak @up kolega napisał vortex też dobra rzecz możesz dzięki niemu szybko uciec albo wystrzelić pocisk który rani przeciwnika.
Kupisz se dziś np: smoczy oddech, a w przyszłości róg wojenny, i to jest świetna kombinacja terroru.
W sumie każda broń jest kox ale trochę radzę berlo bo deda na hicika
Ja kupiłem na początek łuk, ale polecam Smoczy oddech, później Róg Wojenny i reszta jak uważasz
Nie gram na dwójce, gram na jedynce, lecz spokojnie mogę stwierdzić, że polecam ci Smoczy Oddech. Na jedynce mam zakupiony Miecz Pioruna, więc można powiedzieć, że wiem co opłaca się zakupić. Moim zdaniem Smoczy Oddech, ewentualnie Vortex.
tak jak niektórzy pisali że na start vortex lub oddech jak tylko dam wskazówkę że jestem początkującym graczem na tym trybie i moje pvp jest perfekcyjne że aż miło patrzeć
Pozdrawiam mrmatt spotkasz mnie na: Wojownicy dusz, Wojownicy Vs Potwory II i na Super Sky Wars
Głosowanie trwa do 2017.01.08 do godziny 11.30
Jeśli dobrze potrafisz strzelać z łuku to polecam Łuk Wiary, jeśli nie to vortex. Vortex pomoże uciec, łatwiej się przemieścić i ranić przeciwnika.
Jeżeli kupisz Róg Wojenny, i dokupisz Smoczy Oddech, to powinno wystarczyć