Irytuje mnie to ciągłe wyrzucanie i większość graczy również na pvp każdy z setami boi się wyjść ,bo myśli że przez to padnie. I mało graczy przez to wraca jak są kickani. Więc chciałbym aby było to coś usunięte co to robi gdyż tylko niszczy dobrą zabawę.
Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic

) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP
CLASSIC
(07-January-2017 12:25:31)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic
) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP CLASSIC
Chodzi mi o to zwykłe.
(07-January-2017 12:25:31)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic
) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP CLASSIC
Chodzi mi o to zwykłe PvP na Minefox.
Zapewne na minefox.pl bo tam cię kiedyś widziałem, nie mam pojęcia o jakich lagach mówisz.
No ale jak są to trzeba naprawić.
Wogóle to pvp trzeba zmienić moim zdaniem bo za dużo bugów tam jest, no ale to kiedyś indziej może. :/
Zarówno jak i na MF i Ms
(07-January-2017 12:37:35)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Zapewne na minefox.pl bo tam cię kiedyś widziałem, nie mam pojęcia o jakich lagach mówisz.
No ale jak są to trzeba naprawić.
Wogóle to pvp trzeba zmienić moim zdaniem bo za dużo bugów tam jest, no ale to kiedyś indziej może. :/
Zarówno jak i na MF i Ms
Nie mówię o lagach ,chociaż też są ,ale chodzi mi o to co zostało dodane gdy długo w mc nie grałem,ktoś mi mówił że to niby jakiś antycheat dodany ,a to wywala graczy z mc podczas pvp również.
Nie wiem dlaczego głosujecie na ,,Tak'' skoro przez to na PvP giniecie. Lepiej niech się wypowiadają osoby którym naprawdę chodzi o dobro serwera a nie osoby które nawet nie wiedzą jak to działa. Pozdro.
Ja nie mam takich problemów na mf a gram tam na pvp z rok
najgłupsza ankieta jaką widziałem, w żaden sposób nie bada problemu a z góry zakłada jego istnienie.
Przedstaw film z problemem zrób nagranie i wrzuć błąd, grałem na pvp clasic w tym tygodniu wiele godzin i ani razu mnie nie kickneło, to samo tyczy się graczy którzy tam siedzą.