MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PVP] Ciągłe wyrzucanie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Irytuje mnie to ciągłe wyrzucanie i większość graczy również na pvp każdy z setami boi się wyjść ,bo myśli że przez to padnie. I mało graczy przez to wraca jak są kickani. Więc chciałbym aby było to coś usunięte co to robi gdyż tylko niszczy dobrą zabawę.
Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic Big Grin) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP CLASSIC
(07-January-2017 12:25:31)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic Big Grin) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP CLASSIC

Chodzi mi o to zwykłe.

(07-January-2017 12:25:31)AkademiaTrollu napisał(a): [ -> ]Koleżko! Jaki serwer? Które PvP? (chyba classic Big Grin) Tak, wyrzuca i w ogóle czasami są w h*j lagi na PvP CLASSIC

Chodzi mi o to zwykłe PvP na Minefox.
Zapewne na minefox.pl bo tam cię kiedyś widziałem, nie mam pojęcia o jakich lagach mówisz.
No ale jak są to trzeba naprawić.

Wogóle to pvp trzeba zmienić moim zdaniem bo za dużo bugów tam jest, no ale to kiedyś indziej może. :/
Zarówno jak i na MF i Ms
(07-January-2017 12:37:35)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Zapewne na minefox.pl bo tam cię kiedyś widziałem, nie mam pojęcia o jakich lagach mówisz.
No ale jak są to trzeba naprawić.

Wogóle to pvp trzeba zmienić moim zdaniem bo za dużo bugów tam jest, no ale to kiedyś indziej może. :/
Zarówno jak i na MF i Ms

Nie mówię o lagach ,chociaż też są ,ale chodzi mi o to co zostało dodane gdy długo w mc nie grałem,ktoś mi mówił że to niby jakiś antycheat dodany ,a to wywala graczy z mc podczas pvp również.
Nie wiem dlaczego głosujecie na ,,Tak'' skoro przez to na PvP giniecie. Lepiej niech się wypowiadają osoby którym naprawdę chodzi o dobro serwera a nie osoby które nawet nie wiedzą jak to działa. Pozdro.
Ja nie mam takich problemów na mf a gram tam na pvp z rok
najgłupsza ankieta jaką widziałem, w żaden sposób nie bada problemu a z góry zakłada jego istnienie.

Przedstaw film z problemem zrób nagranie i wrzuć błąd, grałem na pvp clasic w tym tygodniu wiele godzin i ani razu mnie nie kickneło, to samo tyczy się graczy którzy tam siedzą.
Przekierowanie