MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycje Na Nowe Kity [MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam W Tym Wątku Mam Do Zaproponowania Dwa Nowe Kity Na PvPKits na Mineserwer.pl Przydały By Się Np: Jak Jakiś Gracz Ma Wszystkie Klasy I Nie Ma Na Co Wydać Monet Smile a Więc Lecimy z Przedstawianiem Kitów :

Opis: Otrzymasz Żelazno-Diamentowy Set i Diaxowy Miecz Do Walki...
_________
EQ:
-Żelazny Hełm
-Diamentowy Napierśnik
-Żelazne Nogawice
-Diamentowe Buty
-Diamentowy Miecz
-Grzybowa Zupa x26

A Tutaj Link Do Screena z Tym Kitem :

https://zapodaj.net/2512a507defad.png.html

----------------------------------------------------------------------------------------
2. Herobrine

Opis: Stajniesz Się Silniejszy,Będziesz Widział w Ciemności i Będziesz Umiał Oddychać Pod Wodą Dodatkowo Dostajesz Żelazny miecz Ostrość II

-Grzybowa Zupa: x26
-Żelazny Miecz Ostrość II
Te kity według mnie nie pasują do Pvp Kits. Herobrine to nie ten styl, a Rycerz jest troszkę za op. Herobrine zapewne tak jak assasin służyłby do niszczenia kitu vipa. Bez Eq herobrine zginie nawet od najsłabszych klas. Na Nie
Zawsze można poprawić te kity ;p
Na NIE
Jak powiedział @up2, pierwszy kit dorównuje czołgowi a nawet go przewyższa przez co jest zbyt OP, a Herobrine jest na 2 hity od pierwszego lepszego gracza...
Zawsze Można Pozmieniać Te Kity... Np : Rycerzowi Dać Żelazny miecz niezniszczalność I a herobrinowi dać zbroję
Po co herobrinowi widzenie w ciemności i oddychanie pod wodą skoro na mapach jest ciągle dzień i nie ma prawie wody ;s
Dla mnie to te kity nie pasują do kit pvp.
Na NIE
Mi się wydaję koleżko @up że nabijasz na sygnę
@powody @up2 @up4
Fakt, faktem, że przydały by się jakieś nowe kity, bo tak naprawdę wszystkie obecne klasy można odblokować bardzo szybko, a potem ma się po te kilka/kilkanaście tysięcy $$ i nie ma co z nimi robić.No ale na pewno nie te klasy które podałeś, tak jak mówili inni,one albo nie pasują do tego trybu, albo są trochę zbyt op.
Możę wymyśle jakieś inne mniej op albo troszkę sliniejsze od np: herobrina Tongue
Ten 1, to moze byc, ale ten "Herobrine" to tak nie bardzo. 50% na tak
Stron: 1 2
Przekierowanie