MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] niesłuszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ostatni raz na koncie grałem wczoraj i nikt mnie nie sprawdzał. Dzisiaj przychodzę właczam mineserwer.pl i napis zostałeś zbanowany za cheaty wykryte podczas sprawdzania... Nikt mnie nie sprawdzał i nie mam cheatow.Mój nick na serwerze mineserwer.pl to Kamil2286
Jak mówisz, że wczoraj ostatni raz grałeś i potem nie, to może jakiś z twoich kolegów grał na twoim koncie.
Albo ty grałeś i nie pamiętasz. Jak twoi koledzy weszli to jest tylko twoja wina Smile No cóż czekajmy co moderacja powie na to .
Mój brat mógł grać ale czeatow nir mam poza tym on się na tym nie zna on nawet nie wie jak właczyc folde. Minecraft

Powiedział mi że zabił jekiegos adma czy pomocnika i jak go zabił to wewszlem do pokoju i kazałem mu kompa wyłączać to może chciał go sprawdzać i dał bana za loga?
Aaa może byś sie tak do wzorku zastosował ? :> raczej nikt uprawniony nie daje bana za nic, zawsze ma jakiś powód
Ciekawe za co nir mam czitow

Nie jestem taki głupi żeby czitowac na koncie jak sobie kupiłem dusz róg ninje strzelca i berserkera na wd
Daj SS bana
Zdarzają się nawet tacy co kupują boskie i cheatują.. Każdy się tak tłumaczy.. Jak powiedział wcześniej kolega zastosuj się do wzoru :

Nazwa użytkownika zbanowanego :
Jesteś recydywistą?:
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Treść Bana:
Serwer:
Nie widzę potrzeby zastosowania się do wzoru wszystkie istotne informacje podalem

Maciej999999 byś wytłumaczył co to ss?
Zdjęcie ekranu...zrób poźbę o UB wg wzoru jaki podał MiszczU bo inaczej prośba zostanie odrzucona
O i raz dostałem bana za reklame
Stron: 1 2 3
Przekierowanie