Witam wszystkich, chciałbym ogłosić konkurs w którym będziecie mieli opisać co robiliście w ten sylwester. Najciekawszy wpis wygra...
Zwycięzca otrzyma ode mnie nagrodę w postaci wszystkich moich itemów na Best RPG z konta Bagotronpr.
W tych itach są min. Anielskie Ostrze, Set ze smoczej kości demoniczny rubin i coś jeszcze. (Nie pamiętam co)
Polecam napisać w skrócie ale zwięźle

.
Zainspirował mnie konkurs stworzony przez Qsibble
Oto wzór:
W ten sylwester....(piszcie co robiliście)
Zakończenie:
Podobał mi się/ Nie podobał mi się (dlaczego)
To by było na tyle z mojej strony...
Zwycięzce ogłoszę tutaj i podam mu na privacie godzine i dzień (uwaga podam 2 daty i godziny jedna musi pasować )
Życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!
Moja ekipa (TheDarkKillers) z gry TitanFall 2 również tego życzy.
Moja ekipa:
- Dark_Assas1nator
- IM_KING_0
- BADR-11-
- Karolgameplay180
- AloneOfLight
- MAD_MAX_MD
- Seele27
- X_2dooni_X
Ktoś chce dołączyć?

Pisać na privacie.
Uwaga gram w TitanFall 2 na PlayStation 4
Mój nick na Ps4: adrian1505155 (zdjęcie z gry Warframe)
W ten sylwester: Chlałem pikolo aż do dna tata z wujem pili finlandie. Oglądałem fajerwerki przez balkon.
Podobał mi się/ Nie podobał mi się (dlaczego): Podobało mi sie picie pikolo ponieważ piłem go stylem z kwinta.
@Edit: Tak wyglądał mój stół w sylwka:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=0M2T
Sory, zapomniałem ogłosić że zwycięzcę ogłosze 5 stycznia...
Pozdrawiam...
Polecam opłaca sie XD
Do kiedy mozna sie zglaszac?
============================================
W ten sylwester....(piszcie co robiliście): Najpierw grałem w minecraft (mineserwer, royalcraft) na survivalu i na RPG, potem zacząłem pierwszego szampana.. Grałem i grałem aż w końcu patrze na zegarek.. a tu 23:55 i od razu zapylam na dwór, wyciągam fajerwerki i petardy, dalem tacie zeby naszykowal ja odpalilem i lecialo z pół minuty bez przerwy, potem wypiłem resztę picolo i walnalem nie trzeźwy do wyra. Taki sylwek
Zakończenie:
Podobał mi się/ Nie podobał mi się (dlaczego): Podobał ponieważ dlugo gralem i i nachlalem sie porzadnie

Mam nadzieję że wygram, pozdro!
Mozna zglaszac do 5 stycznia
W ten sylwester....(piszcie co robiliście) Byłem w domu, piłem picolo, strzelałem petardami i fajerwerkami. Do sylwestra od 18:00 cały czas grałem w LoLa i minecrafta.
Zakończenie:
Podobał mi się/ Nie podobał mi się (dlaczego) Podobał mi się, ponieważ było dużo fajerwerków w moim mieście.
W ten sylwester....(piszcie co robiliście) hehe trochę tego było. Przyszli do mnie znajomi, obdarowali mnie dość ciekawym prezentem noworocznym, a mianowicie dostałem mydło w kształcie głowy Dartha Vadera ze Star Wars <3. Później jedliśmy sery, winogrona, popijając pikolo

Następnie zaczęliśmy pałaszować 3 ogromne zapiekanki z serem

Po czym oglądaliśmy w TV sylwestry, śmialiśmy się z maryli i pana Zenona od disco polo

. Później wyszliśmy przed dom popuszczać trochę ognia i fajerwerków i narobić hałasu

, a o 24 podziwialiśmy jak ludzie witają rok 2017!
Zakończenie:
Podobał mi się/ Nie podobał mi się (dlaczego). Ten sylwester podobał mi się, bo było dużo pikolo, dostałem mydełko i były naprawdę ciekawe i fajne pokazy fajerwerków i zimnych ogni

W ten sylwester byłem u Cioci. Dotarłem około 17 a wyszedłem o 6 RANO. Zacznę od początku: poszedłem do sklepu kupić jakieś petardy i znalazłem złotówkę, kupiłem 50 piratek i poszedłem sobie postrzegać, w końcu znudziło mi się to i zabrałem z domu karabinek do paintball i pomaszerowałem do Cioci, rozstawiłem tarcze i podszedł do mnie Wuj z wiatrówką (po drinku) zwykle miał zeza ale tym razem mnie zaskoczył bo miał lepszego cela, miałem dużą tarcze ręcznej roboty z kory dębu zrobiona na prasie hydraulicznej w pracy (mojego wuja u którego byłem) wymiary mniej więcej 1 metr średnicy. Po skończeniu strzelania spakowałem karabinek do starej torby na gitarę (nie legalnie jest chodzić po mieście z bronią xd) i poszedłem na ucztę zjeść lasanie (MNIAM) tu zdenerwuje Gosie bo przed północą jadłem jeszcze 2 kebsy (na głoda się nie pije) kiedy nadeszła północ dziadek przyniósł fajerwerki i zaczął strzelać, jednak jak to dziadek potrzebował wnuczka do pomocy (mnie) wbił w zimie fajerwerki i podłączył ręcznie robiony zapalnik z drucika i baterii okazało się to złym pomysłem bo fajerwerka wybuchła na oknie sąsiada, który wyjechał na sylwka do Niemiec, szyba była cała ale framuga nadpalona, napiłem się pół kieliszka szampana i poszłem w kime u cioci spałem niecałą godzinę i znaleźli mnie znajomi (żałuję tego) poszliśmy do lasu i chłopaki zaczęli pić i wyć jak Tarzan, znalazł nas Leśniczy i wywalił nas z lasu niezły przypał. Wróciłem do Cioci i patrze wujek leży na kanapie i szampana popija, poszłem dalej w kime i tyle było (więcej nie pamiętam)
Podobał mi się widok wujka Mariusza który leży w pokoju na kanapie z szampanem w ręce (xd) i pomysł dziadka na opalanie fajerwerek xd
Dobra wyniki dzis o 17:00
Dobra Wyniki ogłaszam teraz....!!!
Zwycięzcą jest DominikPL1590 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczęśliwego Nowego Roku jeszcze raz!!!!!!!!!!
2 Miejsce zajmuje Dinner!!!!!!!!(dam moje ity na GTA)
Pozdrawiam i gratuluje.!!!!
Wątek można zamknąć