MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] "Podszywka"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcialem serdeczbie prosic administracje o wywazenie bana za podszywanie sie pod administracje
Gdyz coraz czesciej widze jak osoby o nicku np:
SzybkiBanan262 dostaja perma za podszywki
Wedlug mnie bany te powinny zostac jakos scislej okreslone gdyz osoby takie chcialy miec np fajny nick a nie podszywac sie pod administracje
Chcial bym tu takze wspomniec o banach za napisanie np : masz bana albo cos w tym stylu
Prosze o dokladne stworzenie cennika banow za "podszywki" gdyz z mojej perspektywy sa to w 60% bany bezpodstawne
PS cyfra mowil ostatnio ze za napisanie : zbanuje was to tylko ban na 1 dzien jest a inni permia I chcem wiedziec co jest za co
Dziekuje za uwage
Administracja serwera widnieje na lobby. Wątpię żeby ktoś przypadkiem zrobił sobie bardzo podobny nick jak jakaś osoba z moderacji. Jak miałby wyglądać ten "cennik"?
SzybkiBanan1 - perm
SzybkiBanan12 - ban na tydzień
SzybkiBanan123 - ban na 1 dzień?
(???)
Bezsens
Fajny nick to Oryginalny Nick! Jak powiedziała Kornelka nie wiem jak by miał ten cennik banów wyglądać. Już lepiej jest mieć nick H9k3 np. niż jakiś żywcem ściągnięty od innej osoby...
No ale chodzi mi o to ze za to wogule perma nie powinno byc dopuki taka osoba nie bedzie grozila innym banem itp
Np kalis12 gra juz dlugo na tym serwie
A tu nagle dostaje bana za podszywke
Jak dla mnie nie ma to sensu
Ale po co w takim razie robił taki nick jak chyba po długim czasie grania na serwerze wie kto jest w moderacji, wątpię w takie przypadki
Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania...
Może grać długo, ale jeśli robi nick niezgodny z regulaminem to musi się liczyć z karą.
Nick kalis12 nie powinien być moim zdaniem banowany, co z tego że jedna jego część jest podobna do KalisPro?
Lub nicki które są imionami np. gosia341, nie dostają bana - i dobrze.
Nick SzybkiiBanan powinien być banowany.
To moja opinia na ten temat.
Danio a mogl bys podlinkowac dokladny pkt regulamin ?
Zakaz podawania się pod administrację serwera. Dodatkowo w ukrytym dziale kazali banowac takie Nicki jak: Kalis, kalisek, bananem, banan_szybki, bananek itd.
Wiec bardzo przepraszam nie jestem adminem I nie mam dostepu do ukrytych watkow
Prosze jednak zeby pkt ten zostal troche zaktualizowany albo dodana jakas informacja na serwie bo nie kazdy o tym wie
Jest napisane tylko o podawaniu sie za administracje nie ma zadnego wpisu o nickach a pkt ten jest dosc istotny
Stron: 1 2
Przekierowanie