MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lamaxdgg - O mnie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jestem lamaxdgg. Mam na imię Kacper. Chodzę do 6 klasy i mam 13 lat. Mam 152 cm wzrostu i 35,5 kg. Wiem, że jestem dosyć niski i szczuplejszy od innych. Żeby nie mówić chudy. Mam czarne włosy, czerwone usta, zwykłe uszy i nos.

Niechętnie się uczę... ale przynajmniej dobrze. We wtorki, czwarki i piątki mam trening piłki nożnej. W piłkę gram bardzo dobrze, przynajmniej niektórzy tak myślą.

Jestem osobą miłą, tolerancyjną i chętnie nawiązuję nowe znajomości (Bez Skojarzeń...). Jestem pochodzenia Austriackiego, lecz mieszkałem tam przez pierwsze 4 lata. Później przeprowadziłem się od cioci do Polski w małej miejscowości niedaleko Częstochowy.

P.S. Piszę to z nudów.
Po miesiącu się przedstawia hah Tongue
Siemano Smile
Życzę ci miłej gry na wszystkich serwerach naszej sieci staraj się nie łamać regulaminu no i powodzenia Wink
Wiem, miesiąc spóźnienia to nic... Big Grin.
Weź trochę masy nabierz bo cię na meczu łatwo obalą ( piłki nożnej ) xD
Czy ja wiem czy zaraz masy. Chociaz 35kg na twoj wiek to za malo, jesc musisz. Wzrostem sie nie przejmuj bo kazdy kiedys zaczyna rosnac.

Fajnie, ze piszesz cos o sobie Big Grin
ja mam takie synka w klasie co go wiatr przewala ... xD
i lepiej żeby nabrał, bo jak go ktoś kopnie ( przez przypadek ) to może go nawet połamać ;_;
Wiedziałem, że ktoś się będzie czepiał wagi, no ale cóż.
Ja się nie czepiam ;p tylko sobie tak głośno myślę xDD
Hehe, fajne myśli.
EJ EJ ja mieszkam niedaleko Częstochowy i jaka nazwa klubu może skojarzeSmile
Przekierowanie