31-December-2016, 21:30:00
Stron: 1 2
31-December-2016, 21:40:56
Według mnie dobry na hama jest skrytobójca, bo może się chować.
31-December-2016, 21:45:40
Górnik - dobry kilof, który szybko niszczy. Polecam ci ta klase.
31-December-2016, 22:16:37
Tak jak mówi kolega @up, górnik jest do tego w sam raz klasą, ewentualnie tak jak mówisz berserkera.A jeżeli chcesz coś z wyższej pułki cenowej , to ninja.
31-December-2016, 22:26:15
najlepszy jest ninja bo możesz szybko uciec z kamienia gdy masz mało hp a i na mapie karaiby można wlecieć na dach i się wyregenerować więc 1 słowem ninja
31-December-2016, 23:47:40
Ja polecam ninje bo mozna uciec na dach bez vortexa i przezyc. Oprocz tego jak konczy Ci sie głód to nadal mozesz sprintowac. Dodatkowo dostajesz luk ale najwazniejsza w tym co chcesz robic jest ta 1 funkcja
01-January-2017, 02:24:42
tylko ninja lol
01-January-2017, 11:33:31
Najbardziej korzystną klasą jak to mówisz na ,,hama'' byłby górnik, dlaczego? Górnik posiada lepszy kilof od innych klasy postaci, byłoby Ci dużo łatwiej niszczyć kamień dusz przeciwników, polecałbym Ci do tego zestawu vortex, byłoby Ci o wiele, wiele łatwiej uciec, zregenerować punkty życia, i kontynuować atak. Nadałby się także i berserker, zaczynasz rozgrywkę z 9 serduszkami, co 1 zabójstwo przybywa Ci 1 serce (do 13 hp), 13 hp pozwoliło by przetrwać dłuższe starcie, ucieczkę. Jeśli dysponujesz większym zasobem funduszy, polecałbym Ci na zakup klasy ninja, brak obrażeń od upadku pozwoliło by na szybką ewakuację, double jump uratuję Cię nie z jednej sytuacji. Nie poleciłbym Ci klasy skrytobójca nie jest ona przeznaczona do takiego działania, owszem masz na te 5 sek niewidzialność, ale tak naprawdę nic Ci to nie da, może nie ,,nic'' ale bardzo mało w porównaniu z innymi klasami.
01-January-2017, 13:37:00
@up jak nie wiesz co oferuje klasa to się nie wypowiadaj najlepsza do niszczenia oczywiście dla mnie jest skryto. Większości się nie podoba bo nie umiecie jej używać. To nie nijnja gdzie uratuje was bezmyślne walenie w spacje. Dodam tylko że skryto po użyciu umiejętności dostaje pośpiech
02-January-2017, 17:26:44
(01-January-2017 13:37:00)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]@up jak nie wiesz co oferuje klasa to się nie wypowiadaj najlepsza do niszczenia oczywiście dla mnie jest skryto. Większości się nie podoba bo nie umiecie jej używać. To nie nijnja gdzie uratuje was bezmyślne walenie w spacje. Dodam tylko że skryto po użyciu umiejętności dostaje pośpiechPo 1 jest to tylko MOJE zdanie, każdy ma inne .. Skrytobójca ma w umiejętności efekt pośpiechu tylko Grzesiek nie wziąłeś pod uwagę, że gdyby ktoś nie miał specjalnych przedmiotów, gdyby niszczył kamień na umiejętności to jak by uciekł? Nie zeskoczy bo zginie, nie zejdzie bo nie przeżyje, gracze go zabiją. Propo ninjy racja nie uratuje nas walenie w spacje i czekanie na double jump'a, tylko umiejętne granie ninją [...]
Stron: 1 2