MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: W vs P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zauważyłem, że gra W vs P nie ma sensu. Wszędzie biegają ludzie w emeraldowych setach prot 4, którym nie da się zadać nawet 0,5 hp. Wszyscy mają boskie ity, grasz sobie jako potwór podchodzisz do gracz, a on wali cię kulą z vortexa,a potem w następnego za 5 sekund. Sami bogowie biegają. Jako potwór nie ma sensu grać, bo żadnemu graczowi w emeraldowym secie nic nie zrobisz, wszyscy mają cię na 1 hita z vortexa lub inferno, po prostu gra pay to win.

Mam nadzieje, że dałoby się coś z tym zrobić.
Tylko zauważ, że jak na takiego gracza rzuci się dużo potworów, to on po prostu prędzej czy później padnie. I nie wmawiaj, że nie zadasz nawet 0,5 hp, no chyba że masz zeza lub on ma szał bitewny. Wszystko jest dobrze zrównoważone. Np. masz pająka, który 1 miksturą zabierze takiemu nawet połowę jego punktów zdrowia. I gra nie polega tylko na zabijaniu, a też rozwalaniu świątyni, więc lepiej na tym się skupiać. Co do vortexa - unikaj po prostu kul.
Bez sensu to jest twoje rozumowanie. Bossem izi jest zabić Emeraldowego, a nawet grupka zwykłych potworów może go zabić. A poza tym WVSP 2 ukradło wielu graczy z WVSP 1, więc na 1 została większość ludzi, która miała coś cennego. Graczy jest mniej i (nooby) nie mogą się bardziej wybić.
Super temat... Najlepiej dać free bossy z milion HP tak? Potwory nie są wzmacniane ponieważ:
- Mają miliardy odrodzeń.
- Posiadają darmowy ekwipunek na start.
- Wystarczy im zabić wojowników lub świątynie by wygrać.

Jak nie dajesz sobie rady to pograj chwilke, nawiąż sojusze, zdobądź ity/bossy, i wtedy bądź kozakiem Smile.
A jak nie chcesz to wydaj $$, lub nie graj. Serwer nie jest pay2win na 100%. Według mnie Kosz i nie pisz idiotycznych wątków typu: ,,Rpg nie ma sensu bo tam wszyscy są pro i moby są pro a ja biedak zróbcie coś!".
Co do wątku to jeszcze powiem że nie powiedziałeś co zrobić, i na pewno tego tryby nie zmienią ponieważ płaczek sobie rady nie daje.
Można by było osłabić set vipa z prot 4 na prot 2 (tak jak było dawniej), i nie że nie daję sobie rady, tylko taki vip z setem prot 4 jest prawie nieśmiertelny,a tylko boss może coś mu zrobić.
Czy ty widzisz co piszesz? Zapewne chcesz zabijać 1 potworem na hita... Jakby osłabili to vip z 5 pigmenami tracił 3/5 hp. Skoro boss mu coś może zrobić to kup bossa. Masz milion odrodzeń + start eq i chcesz być bardziej ,,Op"? Wtedy bossy i profesje wojowników nie miały by sensu, i z jednego problemu były by setki.

@down Pan do mnie mówi?
@up1 ten post to są jakieś żarty ??
wszystko jest ok i dobrze ustawione wystarczy że trzymasz się na dystans z łuku albo masz quake Pro to też pomaga bo możesz atakować z 5 kratek wojownicy też nie są aż tacy silni

tak wgl po co atakować wojowników jak można obejść bokiem zniszczyć swiątynie i po diaxowych na tyle se więcej zarobisz bo tam są gorsi gracze te diaxy stoją przed linią i kampiom polecam atakować tych obok swiątyni Smile
1. Graj bossem.
2. Nie walcz z nimi, leć na świątynie.
3. Jak nie umiesz grać to kup sobie kasę na odblokowanie bossów (mineserwer.pl)
4. Nie podoba się - TO NIE GRAJ!
Wypraszam sobie ze gra jest P2W, gdyż w wakacje wbilem aż 23 lvl...
A wiesz czemu? Nie dlatego ze grałem z boskimi, miałem tylko i wyłącznie maczuge.
Wbilem aż tyle bo poświęciłem czas i skupienie na grze, a jeśli tego ci brakuje to przegrasz nawet z Boskimi...
@oAndrzej A może to ty nie umiesz grać? Przyznaję, mam parę boskich, ale i tak podkoniec często padam, więc nie wmawiaj, że ten tryb jest bez sensu, bo to twoje rozumowanie jest bez sensu.
Stron: 1 2
Przekierowanie