MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] W sprawie zakupu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,
Chciałam kupić sobie UnBan'a ale niestety pomyliłam się o jedną kropkę i dostałam Sms zwrotny o treści: "Konto Vip zostało aktywowane." No dobra trudno wysłałam drugiego poprawnie i dostałam UnBan'a.
Tylko teraz pytanie czy dostałam tego Vip'a?
Jeśli tak mogłabym wiedzieć na jakim trybie? Nie będę się już wykłócać o zwrot pieniędzy.
Bo po co?
Z góry dziękuję za pomoc.
Jakie kropki?
To jest VIP:
Aby zamówić opisaną usługę
Wyślij SMS o treści MS.Nick
na numer 92045, podajac w miejsce NICKu nazwe użytkownika
używaną na serwerze minecraft.

To jest o UNBAN:
Wystarczy wysłać SMS na numer 92045 o treści MSBAN.Twojnick a twoje konto zostanie odbanowane na serwerze MineSerwer.pl Koszt SMS: 24,60 zł

Nie wiem jak można się pomylić.

Jeśli kupiłaś vipa to dostałaś go na wszystkich trybach prócz RPG, GTA, EASY HC i Real Life
No widzisz, można się pomylić wysłałam sms o treści(Tak, wiem że źle) MS.BAN.1julia1 w odpowiedzi otrzymałam to: "Konto Vip zostało aktywowane. Sprawdziłam pozostałe tryby i na żadnym konta vip nie posiadam.
Nie masz nigdzie, gdyż z tego co piszesz wynika iż aktywowałeś go na zupełnie innym koncie niż twoje.
O masz..
Co mam zrobić w takiej sytuacji?
Napisz na adres mineserwer@zarabiam.com i skontaktuj sienz administratorem a moze jemu uda sie cos zdziałać
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie