MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Hehhe bedzie zabawa (:
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Chcialem oglosic ze dzis jest sylwester!!!! a jutro nowy rok a wiec dla wszystkich graczy mineserwer chcialem zeby wasz nowy rok byl zabawny smieszny i milo spedzic czas!!

no i duzo szczescia forsy najwazniejsze duzo zdrowia zapomnialem

a no i piscie co robicie na sylwester
ja akurat posiedze troche ze starymi P: i jade z kolega puszczac ferajdiaty XDDD czyli fajererki na kupowalismy tego za 1000zl XDDDDDDDDDDDD
Czy mogą tu gracze złożyć postanowienia noworoczne? Xd
Nie chcę robić kolejnego watku
"dla wszystkich graczy mineserwer"

A dla innych już nie Sad
HihihihiHahahahahaHuhuhuhuhuHehejejehehe Ale będzie Impra!
Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa! Będzie zabawa!
Zjarany tobie tez admistracji moderatorow i policjantow
Nawzajem ;v

Tyle mam do powiedzenia :>
co wy sie tak podniecacie? dla mnie ten caly sylwester to zenada , dzień jak co dzień a rok pewnie jeszcze lipniejszy będzie niż ten.
No a więc dziękujeeee i wzajemnie ;3
Stron: 1 2
Przekierowanie