MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ostatnio jak gram na wojownicy dusz to jest co raz wiecej cziterow którzy niszczą kamień dusz w 5s od 75 do 0 czy nie można byłoby założyć jakiś anty-speedmine itd.
To zrób anty speed mine.... Dlaczego nam dajesz twój pomysł do zrobienia?!

@edit Tu jest skrypt który doda nam: efekt slowness przy kopaniu kamienia: https://code.skript.pl/HFENSOz4/
@down2 Wyręczyłem go
Dzisiaj kolo taki miał 3 uderzenia i po kamieniu ale był vark i go zbanowal
Nie sztuka proponować coś w ciemno, tak jak ty to zrobiłeś, a sztuką jest przygotować się do tego, zrobić/znaleźć sb plugin/skrypt, który będzie dobry.
Wczoraj byl testowany anty nuker/speedmine ale nie wiem czy on spelnial oczekiwania ale jest szansa ze udalo sie i Banan w niedługim czasie go wprowadzi Smile Mnie rowniez to denerwuje bo teraz srednio gra trwa 15-20 minut gdzie często zdarza sie, ze nikt z itemami nie moze sie z przeciwnikiem zmierzyć (walczyc)
na [/color]NIE banan wprowadził już anty nukera a ten kto niszczy kamień tak szybko nie posiada speedmine'a lecz nukera. Ostatnio na wd był typ co czerwonym w 2 sekundy 10 kamienia zabrał (w 3 turze) drewnianym kilofem. Dostał bana za nukera. Czyli to nie kwestia speed mine.
(06-January-2017 14:34:02)filiper181 napisał(a): [ -> ]na [/color]NIE banan wprowadził już anty nukera a ten kto niszczy kamień tak szybko nie posiada speedmine'a lecz nukera. Ostatnio na wd był typ co czerwonym w 2 sekundy 10 kamienia zabrał (w 3 turze) drewnianym kilofem. Dostał bana za nukera. Czyli to nie kwestia speed mine.
To nie nuker, to nie speedmine... Spytalem się cheatera, który niszczyl w 2sekundy kamien dusz - jest to cheat CivBreak. Spytałem się go również, z jakich cheatow korzysta - odpowiedz to Tomato 0.2... Ale jeżeli chodzi o pomysł to jestem na TAK.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie