Nazwa użytkownika zbanowanego :YAKUBIXON_G
Jesteś recydywistą?: NIE
Dlaczego chcesz dostać unbana:CHciałbym dostać unbana ponieważ żałuje za przeklinanie i wyzywanie graczy

Treść Bana: Slowa Zbanowany przez Maciej99999 regulamin złamany
Serwer: Minefox.pl
(30-December-2016 19:24:21)YAKUBIXON_G napisał(a): [ -> ]Jesteś recydywistą?: ]Niestety nie
Nie rozumiem dlaczego cię to smuci, przecież to nic dobrego, recydywista to osoba popełniająca ten sam błąd/przestępstwo po raz kolejny.
Mądry Polak po szkodzie.
UB nie będzie ;v
Swoją drogą teraz twoje marzenie się spełni i będziesz recywidystą
(30-December-2016 19:48:37)wojteksyQ12 napisał(a): [ -> ] (30-December-2016 19:24:21)YAKUBIXON_G napisał(a): [ -> ]Jesteś recydywistą?: ]Niestety nie
Nie rozumiem dlaczego cię to smuci, przecież to nic dobrego, recydywista to osoba popełniająca ten sam błąd/przestępstwo po raz kolejny.
to moj brat napisal a ja teraz pacze i niewiem oco chodzi xd przez brata mam bana

Wytlumaczenie ze "to nie ja" nikogo nie obchodzi. Czu napisał to brat czy kot, czy sąsiad - nie ma różnicy. Kara została nałożona na konto uważaj lepiej na nie i na to co kto robi na nim.
(30-December-2016 19:51:22)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Mądry Polak po szkodzie.
UB nie będzie ;v
Swoją drogą teraz twoje marzenie się spełni i będziesz recywidystą
ALE TO NIE JA KURDE NAPISALEM :< !!!!!!!
Ale to nikogo nie interesuje to wyszło z twojego konta i jest ono za to zablokowane. Jak brat Ci załatwił bana to Mu podziękuj
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.
Pozdrawiamy,
Administracja
serwera