Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak "null". To po prostu pusta przestrzeń na tabliczkach, która wypełnia się napisem "null" podczas przesyłania mapy z różnych wersji serwera...
"Null" to zero, czyli tak jakby nie wypełniona część.
Wymyślone na poczekaniu i wyssane z palca.
@up dobrze mówi wymyślone...
Jakby ten "Null" istniał to napewno bym się o nim wczsniej dowiedział, niezbyt wierzę w to co napisałaś ...
Clickera, po tym jak napisałem, to już nie musisz edytować posta

Tutaj macie pierwotnego posta:
Cytat:Witam chciałabym wam powiedzieć kto i kim jest gracz a raczej mob o nazwie Null
Null: Null ma całego czarnego skina i ma takie zachowanie jak Herobrine tylko że wstawia kolumny z cegieł i na niej redstonowa pochodnia i tabliczki z takim pismem
Null można powiedzieć że to takie zero jest którego twórcy gry nie usunęli i może być w minecrafcie. Null'a łatwo zauważyć się nie da bo on tak się skryje że ledwie go zobaczyć. Ja widziałam null'a ale screena nie mam.
Konieec
Tutaj macie edytowanego posta, gdy już napisałem prawdę:
Cytat:Witam chciałabym wam powiedzieć kto i kim jest gracz a raczej mob o nazwie Null
Null: Null ma całego czarnego skina i ma takie zachowanie jak Herobrine tylko że wstawia kolumny z cegieł i na niej redstonowa pochodnia i tabliczki z takim pismem
On występuje po zmianie wersji gry jak napiszemy tabliczke z jakimś tam blabla ale wersje to z 1.7.2 do 1.8.1 do 1.7.10.
Null można powiedzieć że to takie zero jest którego twórcy gry nie usunęli i może być w minecrafcie. Null'a łatwo zauważyć się nie da bo on tak się skryje że ledwie go zobaczyć. Ja widziałam null'a ale screena nie mam.
Konieec
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 10:51:32 przez Clickerka.)
Jak już ktoś napisze prawdę, to lepiej się przyznać, że zrobiłem to źle a nie podpisywać to pod siebie

Zamknicie tą karuleze śmiechu...
Żenada... Naoglądać się bajek na youtubie a potem szerzyć głupotę. Jeszcze tak prostacko edytować posta.. Wiele razy przy konwertowaniu mapy na wyższą wersję znalazłem tabliczki z napisem null zastępującym pustą linijkę, a kiedy sam zobaczyłem na youtubie jakieś opowiastki o "tym strasznym nullu" ..
https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E
Taka była moja reakcja ^

Ale cóż, ludzie lubią wymyślać dziwactwa.. nie ma już wśród minecraftowej społecznosci takiego zainteresowania herobrinem więc gracze wymyślają nowe bzdury by straszyć dzieci.. "entity 303" "biały enderman" "null" .. co jeszcze? -_-
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.