MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: 15 faktów o KokosowymZiomqu :3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
1. Mam na imie Marcin
2. 14 lat, nie mam mutacji, jestem wyjatkiem XD Brzmie, jak 10 latek.
3. Pozdrawiam [wcale nie sciagniete]: 228 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 60 minut: 75 zarejestrowanych (w tym 4 niewidocznych) oraz 150 gości.
Google, Yahoo!, Baidu, 1Zuza1, Aberforth, abrahaXD, AceHighKox, Admin, Alsteif, Anty, arkturus, ASDFGHJKL, baaartus, boryskiki0611, Camrakor_13, Clickerka, Crazy_World, Danio008, DarkBlackDragon, Darkmanix, Deszczyk_Szymon, Dinner, Dzeremi500, Elayane, emilluzak, FeriDoritos, Foxiu, Froxivip, Giercarz, Grzesiek88899, HB710818, Howster109, Hubson90, it24, Jamakoshi2012, juratan, kamilkoks123, Kapo44, Koniu0o, Kornelka, kosiarz123451, kubixlol2, Lojd_XD, Maciej999999, maciejek10101010, Maciejovsky, MaksLoll, masterekx, Mecus93, meczi, mimka98, MinecraftJack, MiszczU, MokrySucha, MrMaster123456, needi, Nodles, Oliwka12, onearmshooter, paw123456789, pawelek20, Pawlo565, PitrKox, PSmith15, Rysiek2014, Smietanka5623, SzymoonPL, TheIroNGamePlay, Wiki333, wojownik19, XxDzikaRybaxX, Zaaz433, ziom1337, Zjarany12xD
4. Na wigili, gralem sobie na WD, na energetyku. Bylo fajnie.
5. Moja szkola jest chora, z kolegami kradniemy papier z lazienki, i wyrzucamy przez okno.
6. Dostalem myszke: A4Tech BloodyV7m, z ktorej jestem zadowolony, ze teraz bede mogl sie ze stivkami klepac <3
7. Ten komputer jest zawalony smieciami, w klockach mam 60fps, a nie chce mi sie niczego odinstalowywac
8. Lubie ogladac izaka, mianowicie cs:go
9. Kit PvP na MS, to jakas patologia. Nazwijcie to Cheat PvP.
10. Bardzo lubie ksiazke: Dziennik Cwaniaczka, i ksiazki Harrego Pottera.
11. Kiedys dostalem nieslusznego bana od Grzeska, dlatego za nim nie przepadam.
12. Na WD, ciagle nie moge zabic redoshiego -,-
13. Nie umiem budowac, ale jak buduje na cv z Mecusiem, coraz lepiej mi idzie Smile
14. Moj nick [KokosowyZiomeq] zostal wymyslony na szybkiego, nie zastanawialem sie nad nim, ale mam pomysl zeby zalozyc konto o nicku: xf0xpRo1337, i tam sobie pokupowac boskie, itp.
15. Spac mi sie chce, wiec koniec
Dzieki za pozdro, fajne fakty +
Sensowne, zawierają podstawowe informacje. Rozpisales się trochę ;x
"4. Na wigili, gralem sobie na WD, na energetyku. Bylo fajnie." po co w tym wieku pić energetyki :v

Moja myszka V8m ma tak rozwalone klawisze, że trzeszczą i są opadniete, po 6 miesiącach. Więc nie wiem czy to taka dobra.

Jestem zawsze na takich pozdrowieniach XD
@up
Jestem zmeczony, wiec pije XD
Nie śpisz cały dzień jak ja chyba. Ja to jestem zawsze zmęczona.
@up i zawsze głodna ;MF
Co do samych faktów, jest spoko ;z +
2. Może nim jesteś?
14. Bo bez boskich sie nie umie? CN?
3. OMG BEZ TRIPLA NIE UMIESZ...? Mam V8m klepie sie na one click jakos nie daje mi super mocy do zabijania stivów..
Niech już plus bedzie...
@up
2. Nie, i mnie nie obrażaj
14. Nie, jestem stivkiem, i nie umiem sie klepac
3. A czy ja napisalem triple?..
Dzięki za pozdro, fakty same w sobie spoczko Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie